Scene şocante! Un poliţist şi-a împuşcat iubita, după care şi-a tras un glonţ în cap. Motivele deciziilor înfiorătoare

Publicat: 31/01/2018 | 08:41
Scene şocante! Un poliţist şi-a împuşcat iubita, după care şi-a tras un glonţ în cap. Motivele deciziilor înfiorătoare

Un nou caz cutremură MAI! Un poliţist de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Olt şi-a împuşcat iubita, după care a încercat să se sinucidă. Bărbatul de 33 de ani a supravieţuit, după ce şi-a pus pistolul la cap şi a apăsat pe trăgaci, dar starea lui e gravă şi se află internat în spital. Pe mâinile medicilor a ajuns şi partenera sa.

Scenele şocante s-au petrecut noaptea trecută în Slatina. Se pare că totul ar fi pornit în urma unui conflict pe care Bogdan Dumitrescu l-ar fi avut cu iubita lui, potrivit Antena 3. În urma discuţiilor aprinse, bărbatul a ameninţat că vrea să îşi pună capăt zilelor, iar tânăra de 26 de ani a încercat să-l oprească şi a fost împuşcată de acesta în mână. Ulterior, angajatul de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Olt şi-a pus pistolul la cap şi a tras.

„La faţa locului s-au deplasat un echipaj cu medic de la Ambulanţă şi un echipaj SMURD, care au preluat două victime cu plăgi prin împuşcare. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, cu o plagă frontală pe partea stângă produsă prin împuşcare, având o stare destul de gravă, şi despre o femeie, în vârstă de 26 de ani, cu o plagă împuşcată la mâna stângă. Ambii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Slatina. Ulterior, bărbatul a fost transferat la Spitalul Craiova”, a declarat medicul Alina Duminică.

Medicii fac eforturi ca să-l ţină în viaţă pe poliţistul de 33 de ani. Între timp, partenera lui se află internată la cel din Slatina. În acest caz, a fost demarată o anchetă.

Citește și...