Se conturează cel mai fresh cuplu din „lumea bună“. Syda s-a „lipit“ la LOFT de o superbitate: fotomodelul care a lucrat pentru Gucci, Chanel sau Versace!

Publicat: 01/05/2017 | 00:00

Noul sezon estival pare să fi început cât se poate de bine pentru fostul soţ al Elenei Băsescu, pentru că Syda s-a „lipit“ de o tânără absolut superbă, în mini-vacanţa dedicată petrecerilor de 1 Mai. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a întâlnit pe Bogdan Ionescu, cunoscut drept Syda, sâmbătă pe înserat. Şi nu oriunde, ci acolo unde a mers absolut toată lumea bună, adică în clubul Loft din Mamaia.

Ex-ul Elenei Băsescu nu a venit singur, ci a păşit cu foarte multă încredere în respectivul local la braţul unei reale frumuseţi. La opt luni de la divorţ, Syda a decis să îşi facă apariţia alături de Elena Baguci, fotomodelul care a defilat până acum pe toate podiumurile lumii şi a fost primul manechin din România care a apărut pe coperta celebrei reviste „Vogue“.

Nu ştim dacă între ei s-a întâmplat ceva, cum ar fi o relaţie, însă Elena Baguci pare să-i fi picat cu tronc lui Bogdan Ionescu (VEZI AICI: Syda, fotografiat de Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România, cu prima femeie după divorţul de EBA). Mai ales că acesta e cunoscut şi pentru gusturile sale impecabile în materie de femei frumoase. O perioadă au flirtat unul cu altul, iar Syda i-a acordat o atenţie cu totul şi cu totul specială brunetei. Mai mult, câtă vreme şi-au spus lucruri la ureche, evident din cauza muzicii date prea tare, ex-ul fiicei lui Traian Băsescu a fost constant cu zâmbetul pe buze.

Se conturează cel mai fresh cuplu din „lumea bună“
Se conturează cel mai fresh cuplu din „lumea bună“

Originară din Călăraşi, Elena Baguci a fost primul fotomodel român care a pozat pentru revista „Vogue“. Debutând în lumea modei încă din adolescenţă, a prezentat până acum pentru unele dintre cele mai renumite case de modă: Gucci, Chanel, Valentino sau Versace, iar până în toamna anului trecut, a locuit la New York, revenind în România pentru a se dedica studiilor, fiindcă s-a apucat de facultate.

Bogdan Ionescu şi Elena Băsescu au ales să anunţe că se despart într-un moment care ar fi trebui să fie unul fericit. Mai exact, şi-au încheiat oficial socotelile pe 1 septembrie, atunci când ar fi trebuit să aniverseze împlinirea a patru ani de căsnicie. Totodată, separarea a coincis şi cu ziua de naştere a superbei lor fetiţe, Sofia Anais, care a împlinit trei ani.

Citește și...