Se indulceste si se rotunjeste! Cum a ajuns sa arate vaduva lui Sergiu Nicolaescu la aproape 3 ani de la decesul maestrului

Publicat: 03/10/2015 | 16:53

Chiar daca nimeni nu i-a auzit glasul de ani buni, vaduva lui Sergiu Nicolaescu a fost tradata de propriile gesturi. Tanara s-a rotunjit si a poftit la prajituri rafinate, lucru care ar putea sa ne duca cu gandul la o eventuala sarcina.

O prezenta extrem de discreta in spatiul public, Dana Nicolaescu  n-a lasat niciodata sa-i scape informatii despre starea ei de spirit si cu atat mai putin despre cea sentimentala.

 

Sergiu Nicolaescu

 

Astfel, desi in curand se vor implini trei ani de la disparitia regizorului Sergiu Nicolaescu, nimeni nu stie daca femeia a reusit sa-si refaca viata alaturi de un alt barbat. Cu toate acestea, gestul facut zilele trecute vorbeste mai mult decat ar fi vrut satena sa o faca vreodata.

 

Vaduva lui Sergiu Nicolaescu a poftit la prajituri
Vaduva lui Sergiu Nicolaescu a poftit la prajituri

 

Imbracata intr-o tinuta tinereasca, cu blugi si haine lalai, vaduva maestrului a mers sa-si faca aprovizionarea cu prajituri la o patiserie frantuzeasca din Dorobanti, nu foarte departe de casa in care a locuit cu indragitul regizor.

 

Dana parea abatuta
Dana parea abatuta

 

In timp ce se intorcea insa la masina, obiectivele CANCAN.ro au detectat cateva rotunjimi noi pe trupul femeii, mai cu seama in zona abdomenului.

 

Dana Nicolaescu a facut burtica
Dana Nicolaescu a facut burtica

 

Poftele dulci si burtica ar putea fi semnele unei sarcini, lucru care ar trebui sa o bucure nespus pe vaduva lui Nicolaescu. Ea, in schimb, parea destul de abatuta, nereusind sa schiteze niciun zambet in drum spre casa.

 

A pastrat averea intacta

 

Cu toate ca gurile rele spuneau ca Dana va face praf averea lui Sergiu Nicoleascu, vaduva a demonstrat ca stie cum sa aiba grija de mostenirea maestrului.

 

Dana locuieste in aceeasi casa in care a stat cu celebrul regizor
Dana locuieste in aceeasi casa in care a stat cu celebrul regizor

 

Desi au trecut aproape 3 ani de la disparitia celui care e considerat un monstru sacru, Dana nu a instrainat nimic din averea sa si locuieste in continuare in aceeasi casa in care a stat si celebrul regizor.

 

Mihaela Baciu

Citește și...