”Se înţelegeau ca turcii!” Divorţul Andreei Marin a scos la iveală scandalurile cu Tuncay!

Publicat: 05/12/2016 | 00:30

În public pozează într-o zână bună dar când nu e în faţa camerelor de filmat, Andreea Marin pare că se transformă într-o "vrăjitoare". Căsnicia cu fosta zâna a surprizelor pare să fi fost un coşmar pentru Tuncay... dacă ar fi să luăm în seamă imaginile în care cei doi se ceartă ca la uşa cortului. Chiar şi la scurt timp după căsătorie, Andreea îşi vărsa nervii pe mai tânărul ei soţ.
 

Ca în orice căsnicie, iubirea este umbrită uneori de neînţelegeri şi scandaluri. Chiar şi în rândul celor care preţuiesc viaţa şi militează împotriva violenţei. În cazul Andreei Marin şi al lui Tuncay Ozturk, certurile au început când încă nici nu se uscase bine cerneala de pe certificatul lor de căsătorie. Scenele filmate de paparazzi revistei Spy, la doar şase luni de când s-au luat cu acte, confirmă vorba din popor conform căreia moldovencele sunt aprige la mânie.

Plimbarea din parc a fost urmată de un scandal monstru între Andreea şi Tuncay
Plimbarea din parc a fost urmată de un scandal monstru între Andreea şi Tuncay

Ţinându-se strâns de mână, au luat la pas aleile parcului Cişmigiu, asemeni unor proaspăt îndrăgostiţi. Împart, apoi, o bancă unde lucrurile încep uşor-uşor să se precipite. Andreea dă neîncetat din gură şi din mâini, Tuncay doar o aprobă dând, din când în când, din cap. Când, în sfărşit, pare că prinde curaj să spună şi el ceva, Andreea are grijă să preia controlul. După mai multe minute de trăncăneli, Tuncay cedează. Se ridică, şi… de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, Andreea îl apucă brusc de mână.   

Scenele scandalului în care Andreea şi-a vărsat nervii pe proaspătul ei soţ
Scenele scandalului în care Andreea şi-a vărsat nervii pe proaspătul ei soţ

Plimbarea se termină, dar adevărata ceartă continuă în maşină. De parcă şi-ar fi ascuţit ghearele, Andreea continuă să i le arate neîncetat lui Tuncay. Tot drumul Andreea pare că varsă valuri de nervi. Motivul, doar ei îl ştiu. Gesturile sale sunt, însă, similare cu ale unei femei scoasă din toţi pepenii. Vine şi rândul lui Tuncay să răbufnească şi, cu degetele ridicate ameninţător, cei doi soţi vorbesc răstit unul peste celălalt. Sătul de decibelii emişi de propria soţie, Tuncay încearcă să dea muzica mai tare. Gestul o scoate din minţi pe Andreea care sare ca arsă peste mâna lui.

Andreea îl bruschează pe Tuncay în momentul în care acesta încearcă să dea muzica mai tare
Andreea îl bruschează pe Tuncay în momentul în care acesta încearcă să dea muzica mai tare

Palmele lor o iau razna în gesturi care îl scot din minţi definitiv pe tânărul turc. Şi aşa au continuat tot drumul dar şi toată căsnicia. Nu doar o dată au fost filmaţi în reprize dure de certuri care, cu siguranţă, au umplut paharul mariajului lor. Ultima reprezentaţie au avut-o cu câteva luni înainte să-şi anunţe divorţul, chiar în cabinetul în care şi Renata i-a arătat turcului ce n-ar vedea nici la o zână.   

 

Citește și...