Se resimt lunile in care a lipsit de la scoala. Fiica lui Minune e „repetenta” la gramatica! Uite ce greseala rusinoasa a facut

Publicat: 12/01/2015 | 00:27
Se resimt lunile in care a lipsit de la scoala. Fiica lui Minune e „repetenta” la gramatica! Uite ce greseala rusinoasa a facut

Minune a spus tot timpul ca, pentru fiica lui, scoala trebuie sa fie pe primul loc. Insa Carmen a considerat dragostea o prioritate, lipsind de la ore o perioada semnificativa. Acum, au aparut si repercusiunile, fata facandu-se de ras pe Facebook.

Cand a aflat ca parintii nu sunt de acord ca ea sa aiba o relatie amoroasa, Carmen Simionescu a fugit de acasa cu Franco, tanarul pe care il iubea. Pentru ca tatal ei, cantaretul Adi Minune sa nu o gaseasca, tanara s-a baricadat in apartamentul partenerului ei, uitand de tot ce o inconjura la vremea respectiva.

 

Carmen Minune

A lipsit de la scoala, iar acest lucru se vede

 

Cat timp a fost plecata de acasa, Carmen a facut mai multe sacrificii pentru ca relatia ei cu Franco sa mearga bine. Asa ca a neglijat scoala si a inceput sa se comporte ca o adevarata sotie. Lunile in care parintii au incercat sa o readuca pe drumul cel bun si mai ales sa o faca sa inteleaga ca nu este in postura de a renunta la mai multe lucruri pentru a avea o relatie si-au pus, insa, aprenta in viata ei.

Carmen nu a prea dat pe la scoala in ultima vreme
Carmen nu a prea dat pe la scoala in ultima vreme

In primul rand, Carmen a pierdut multe ore la scoala, iar acum trage ponoasele. Dovada ca nu mai stapaneste bine gramatica limbii romane stau postarile de pe contul ei de socializare, unde face grave greseli gramaticale. Una dintre celemai recente este folosirea incorecta a cratimei la un substantiv in cazul vocativ, care nu necesita asa ceva: „Stramb-o”, a postat Carmen ca descriere la o fotografie cu ea, forma corecta fiind „Strambo”.

 

Carmen locuieste acum cu parintii ei
Carmen locuieste acum cu parintii ei

CITESTE SI:

Carmen, fiica lui Adi Minune, a pozat provocator! Si-a dat jos halatul si si-a aratat…

Am aflat totul despre “partajul” dintre fiica lui Minune si Franco! Cum si-au impartit zestrea primita de Carmen de la Adi Minune!

 

Carmen si Franco s-au cuplat in urma cu doi ani
Carmen si Franco s-au cuplat in urma cu doi ani

S-a despartit de Franco

 

Cu toate acestea, Carmen Simionescu are toate sansele sa se redreseze. La cei 17 ani, fiica lui Adi Minune si-a dat seama ca a gresit atunci cand a renuntat la tot insemnand familie, prieteni si scoala, pentru a fugi cu iubitul ei. Tanara a primit iertarea parintilor, iar acestia au acceptat relatia doar pentru ca tanara sa se reintoarca acasa, la vechea viata. Din pacate, aceasta iertare nu a fost in beneficiul relatiei, caci, la scurt timp, Carmen si Franco si-au spus adio.

 

Denisa Macovei