Se topeste de dorul regretatului regizor! N-ai sa crezi in fata cui plange Iolanda Nicolaescu dupa fratele ei

Publicat: 19/08/2014 | 00:07
Se topeste de dorul regretatului regizor! N-ai sa crezi in fata cui plange Iolanda Nicolaescu dupa fratele ei

Sergiu Nicioaescu a plecat dintre noi in urma cu mai bine de un an si jumatate, insa sora sa, Iolanda, nu si-a revenit nici acum. Femeia se topeste de dorul fratelui sau si pentru a-si mai alina suferinta, sta la taclale cu papagalul regizorului.

Marele regizor Sergiu Nicolaescu a plecat dintre noi in luna ianuarie anul trecut, in urma unor complicatii medicale. Sora sa, Iolanda, a fost devastata de disparitia neasteptata a acestuia si nu a reusit sa-si revina nici macar acum.

iolanda nicolaescu

Femeia este bolnava si nu se poate deplasa, asa ca sta mai toata ziua in casa. La televizor se plictiseste sa se uite toata ziua, asa ca mai schimba cateva vorbe cu papagalul sau, pe care-l are de la Sergiu. „Nu este nimic interesant la televizor. Cand traia Sergiu tot mai erau filme de calitate si emisiuni frumoase. Acum nu prea-mi mai place nimic. Nu mai face nimeni filme cum facea fratele meu. Ma cam plictisesc toata ziua, ma si lupt cu caldura asta. Nu suport aerul conditionat, asa ca ma racoresc cu ventilatorul si mai stau la geam cu papagalul. Vorbesc cu el vrute si nevrute, imi aminteste de Sergiu. A fost papagalul lui de fapt si mi l-a daruit mie”, a declarat Iolanda Nicolaescu, pentru CANCAN.ro.

papagal iolanda nicolaescu


S-a impacat cu Dana Nicolaescu

Iolanda si cumnata sa, Dana, nu au fost niciodata prea apropiate insa, dupa moartea regretatului regizor, cele doua nici macar nu si-au mai vorbit. Mai mult decat atat, Iolanda a contestat in instanta testamentul fratelui sau, iar cele doua au fost la un pas de de a se intalni pe holurile tribunalului.

iolanda nicolaescu

In ultimul moment, insa, cele doua au decis sa faca pace, iar Iolanda a renuntat la proces. „Mi-am dat seama ca ne-am judeca degeama. Si daca as castiga azi procesul, maine pot sa mor ca am o varsta. Am discutat cu Dana si am ajuns la o intelegere. Suntem foarte bine acum”, ne-a mai spus batrana.

 

CITESTE SI

Premonitie macabra a lui Sergiu Nicolaescu! Ce sustine sora regizorului ca urma sa se intample cu o saptamana inainte sa moara!

E oficial! Dana si Iolanda Nicolaescu incep lupta pentru avere! Ce arme scoate sora regizorului chiar inainte de proces!

Culisele unei impacari istorice! Cum a convins-o de fapt vaduva lui Nicolaescu pe sora regizorului sa renunte la proces

Dana Nicolaescu o va ingriji pana la moarte

iolanda nicolaescu

Vaduva lui Sergiu Nicolaescu si-a luat angajamentul de a o injriji pe Iolanda, pana la sfarsitul zilelor. Astfel, Dana ii plateste facturile, medicamentele si toate cele necesare, pentru ca sora mareului regizor sa aiba o viata linistita. Mai mult decat atat, Dana i-a angajat chiar si o femeie care sa-i gateasca si care sa-i faca curat in casa, de cateva ori pe saptamana.
 

Georgiana Coman

Citește și...