Secretele uluitoare ale vedetelor! Sex cu minori si copii din flori

Publicat: 29/12/2015 | 16:34
Secretele uluitoare ale vedetelor! Sex cu minori si copii din flori

Din pacate pentru celebritati, secretele nu mai raman secrete. Putini stiu ce se ascunde in spatele imaginii impecabile a starurilor de la Hollywood.
 

Actorii sunt mereu urmariti de paparazzii si reporteri, iar detaliile picante din viata lor amoroasa sunt greu de ascuns de ochii curiosilor. Unii au reusit sa-si pastreze secretele mult timp, insa in cele din urma adevarul iese la iveala.
 

Oamenii sunt interesati de ce se intampla in viata celebritatilor, mai ales de detaliile scandaloase din relatiile lor de iubire.
De la Marilyn Monroe pana la Arnold Schwarzenegger, starurile au fost date de gol, iar secretele lor au iesit la suprafata, ziarele de scandal tinand prima pagina cu barfele despre cei mai mari actori de la Hollywood.

arnold schwarzenegger

Arnold Swarzenegger

Arnold Shwarzenegger (68 de ani) a avut o viata privata lipsita de griji pana in anul 2011. Starul din „Terminator” se bucura de succes in politica, dar si la Hollywood. Totodata, actorul poza in sotul iubitor, fiind casatorit cu jurnalista Maria Shiver. Toata aceasta imagine s-a dus pe apa sambetei atunci cand presa a aflat ca Arnold Shwarzenegger avea un copil cu menajera casei, Midred Baena. Cu toate acestea, sotia nu l-a parasit pe star.

marilyn monroe

Marilyn Monroe

In prezent, Marilyn Monroe este mai faimoasa pentru viata tumultoasa pe care a avut-o, decat pentru talentul actoricesc. Sex simbolul de la Hollywood s-a iubit cu multi barbati celebri, printre care Arthur Miller, Joe DiMaggio si fratii Kennedy. Un detectiv privat pe nume John Otash sustine ca are inregistrari cu partidele de sex ale lui Marilyn Monroe cu fostul presedinte american John F. Kennedy, scrie Looper.

paul walker

Paul Walker
 

Paul Walker s-a bucurat de un succes enorm datorita francizei „Fast & Furious”, dar pana la moartea lui in 2013, actorul a fost foarte discret cu privire la viata lui privata. Se pare ca starul avea si motive sa se ascunda de ochii lumii. Lui Paul Walker ii placeau femeile mult mai tinere decat ei. Iubita lui, Jasmine Pilchard-Gosnell, l-a intalnit prima oara cand avea doar 16 ani, iar actorul avea 33 de ani. Walker a mai avut o relatie cu o fata foarte tanara. Este vorba despre Aubrianna Atwell, care s-a iubit cu starul pe cand avea 16 ani, iar el 28.

Citeste si:

VIDEO Se intampla si la case mai mari! Madonna a cazut de pe scena in timp ce sustinea un recital la Brit Awards 2015
 

Nu o sa-ti vina sa crezi ce a scris Arnold Schwarzenegger pe contul de socializare! Are legatura cu Nadia Comaneci!

madonna

Madonna
 

Madonna (57 de ani) este un personaj controversat inca din tinerete. In acest an, artista a declarat ca s-a iubit cu regretatul rapper Tupac Shakur, in 1993, cu trei ani inainte ca muzicianul sa fie ucis. Madonna sustine ca l-a intalnit la Soul Train Music Awards printr-o prietena lor comuna Rosie Perez. S-au iubit pana in luna februarie a anului 1995, atunci cand Shakur a intrat la inchisoare pentru abuz sexual.
 

Loredana Toma

Citește și...