Secretul siluetei Romanitei? Un extract din rodie si seminte de struguri. Se mentine tanara dupa reteta reginei Sofia a Spaniei

Publicat: 04/12/2011 | 00:00
La 47 de ani, Romanita Iovan se poate mandri ca nu a apelat niciodata la chirugia estetica si ca reuseste sa-si mentina silueta de acum 20 de ani, de pe vremea cand era manechin. Secretul Romanitei consta in hrana bio, mult sport si un regim de viata echilibrat. Designerul a acceptat sa vorbeasca, in exclusivitate pentru revista Ciao!, despre secretul siluetei sale.

Romanita Iovan a descoperit secretul tineretii fara batranete si a acceptat sa-l impartaseasca cititorilor fideli ai revistei Ciao! „Iau un supliment alimentar cu extract din rodie si seminte de struguri, care previne imbatranirea celulelor, a creierului si a inimii, pe care il foloseste si regina Sofia a Spaniei”, sustine Romanita.

Pentru a afla mai multe detalii, dar si trucuri de mentinere a siluetei, luati cel mai recent numar al revistei Ciao!, deja existent la toate punctele de difuzare a presei.

Citește și...