Secretul toxic al “patratelelor” de pe abdomenul Andei Adam! Ce a ajuns cantareata sa ingereze ca sa slabeasca miraculos

Publicat: 09/07/2014 | 16:19

De fiecare data cand este intrebata de aspectul fizic, Anda Adam are grija sa evidentieze faptul ca ea petrece ore bune in sala de sport si ca nu-si doreste o aliura de anorexica. Pentru a avea muschii conturati, Anda ia steroizi precum sportivii.

 

Anda Adam chiar face eforturi pentru a slabi si mai ales pentru a avea muschii foarte bine definti. Blonda nu doar ca petrece ore intregi in sale de forta, dar se antreneaza si are un regim alimentar exact ca al sportivilor, care vor sa isi mareasca masa musculara.

 

Asa arata Anda, dupa ore intregi petrecute in sala de forta
Asa arata Anda, dupa ore intregi petrecute in sala de forta

I le trimite mama ei, din America

 

Din dorinta de a arata perfect, se pare ca solista a ajuns sa ia substante care sa ajute la arderea grasimilor, dar si sa-si dea energia pe care si-o doreste. Aspectul fizic este foarte important in cazul Andei Adam, care nu suporta ca cineva sa o critice din acest punct de vedere. Asa ca, din dorinta de a avea un corp perfect, insa nu sa aiba o silueta anorexica, solista a ajuns ca, pe langa efortul fizic depus, sa completeze cu un regim alimentar in care sunt inclusi si hormonii specifici sportivilor de performanta. Potrivit surselor noastre, unica sursa a shake-urilor cu vitamine si suplimente alimentare este mama ei, care i le trimite regulat din America.

Anda Adam si mama ei
Anda Adam si mama ei

Se pare ca Anda a ajuns dependenta de aceste substante nutritive, iar atunci cand ii intarzie pachetul din State, artista este la un pas de agonie. Surse din preajma blondei sustin ca solistei nici nu ii trece prin cap sa isi cumpere echivalenetele din Romania, pentru ca sunt incomparabile la capitolul calitate.

 

Anda Adam poarta bustiere mulate, insa sfarcurile ei nu se zaresc
Anda Adam poarta bustiere mulate, insa sfarcurile ei nu se zaresc

Imprumuta de la Victor cand ramea in pana

 

Acelasi surse sutin ca, astfel de momente de panica se intamplau mai rar in perioada in care era iubita lui Victor Slav. Se stie ca prezentatorul rubricii Meteo este la fel de pasionat de sport si de aspectul fizic, asa ca obisnuia sa aiba aceeasi dieta ca solista. In lunile in care suplimentele ei se terminau mai devreme, Anda ajungea sa-i ceara lu Victor sa-i prepare un shake energizant. Evident, si sursa lui Slav, in perioada respectiva, era tot mama Andei, care ii aproviziona pe amandoi, in egala masura.

 

Anda Adam a facut o obsesie pentru acest costum de baie
Anda Adam a facut o obsesie pentru acest costum de baie

CITESTE SI:

Anda Adam va face o criza de nervi cand va vedea asta! Vedeta are o sora geamana! Vezi cat de bine seamana cele doua!

Si-a achizitionat un costum de baie cu buline si a iesit la plaja! Anda Adam a fermecat barbatii cu acest trup: „Iubesc viata”

 

Cantareata a luat steroizi pentru a avea muschii bine definiti
Cantareata a luat steroizi pentru a avea muschii bine definiti

Risca sa se ingrase considerabil

In cazul in care va renunta complet la acest stil de viata, Anda Adam risca sa se ingrase considerabil. Se stie ca fostii sportivi de performanta, dupa ce renunta la efortul fizic si mai ales la consumarea acestor suplimente ajung sa ia proportii vazand cu ochii. Se pare ca Anda va fi obligata ca toata viata sa consume astfel de suplimente nutritive, tocmai pentru a-si pastra forma fizica. Totodata, asta reprezinta si secretul siluetei Andei, ea avand fluctuatii mari de greutate, in perioada scurte de timp, de care este responsabil tocmai consumul de aceste substante care ajuta trupul si elimine grasimile.

 

M.P.

Citește și...