Seful politistului pedofil, eliberat din functie! Decizie de ULTIMA ORA

Publicat: 09/01/2018 | 12:28
Seful politistului pedofil, eliberat din functie! Decizie de ULTIMA ORA

Vornicu Emanuel Rene, şeful poliţistului pedofil, a fost eliberat din funcţie! Anunţul a fost făcut în urmă cu câteva minute.

Autorităţile au emis un comunicat prin care au anunţat că Vornicu Emanuel Rene, şeful poliţistului pedofil, a fost eliberat din funcţie! Totodată, s-a început o anchetă internă care vizează modul de instruire la intrarea în serviciu a poliţiştilor rutieri, precum şi a psihologului unităţii cu privire la activitatea desfăşurată.

”Urmare a concluziilor preliminare rezultate în urma verificărilor dispuse de şeful Poliţiei Române la Brigada Rutieră Bucureşti s-au dispus următoarele:

1.Eliberarea din funcţie a comisarului şef de poliţie Vornicu Emanuel Rene, sef Serviciu Supraveghere Rutieră Sectoarele 1,2,6 din cadrul Brigăzii Rutiere, până la clarificarea situaţiei de fapt;

2.Informarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea iniţierii unei analize privind modul de instrumentare a lucrărilor penale în care este cercetat cel în cauză, iar, în funcţie de rezultatul acesteia, dispunerea de măsuri legale;

3.Cercetarea disciplinară a şefilor de schimb privind modul de instruire la intrarea în serviciu a poliţiştilor rutieri, precum şi a psihologului unităţii cu privire la activitatea desfăşurată.

Precizăm că, verificările  sunt in desfăşurare, pentru a se clarifica întreaga situaţie de fapt, iar rezultatele vor fi aduse la cunoştinţa opiniei publice”, se arată în comunicatul Poliţiei.