Home » Exclusiv » UPDATE ”Șeicul” spune că i-a fugit concubina cu fetița, dar replica Anei este devastatoare: ”Știe când s-a născut? I-a cumpărat măcar un pampers? Nu-mi târî copilul prin noroi!”

UPDATE ”Șeicul” spune că i-a fugit concubina cu fetița, dar replica Anei este devastatoare: ”Știe când s-a născut? I-a cumpărat măcar un pampers? Nu-mi târî copilul prin noroi!”

De: Cristian Blanuta 22/10/2021 | 12:09

UPDATE 16:22 – Ana Maria, femeia pe care Robert Brătianu a acuzat-o că a fugit cu micuța, a negat totul, aducând argumente solide în favoarea ei. Spune că Robert nici nu și-a asumat copilul, că nu a ajutat-o nici înainte de a naște, nici după. ”Întrebați-l pe domnul Brătianu când este născută fetița! Știe oare?”, a întrebat, retoric, Ana Maria. 

”Eu nu sunt fugită nicăieri, este făcută o plângere penală acestui domn. Totul este o mare minciună. Nu am fugit nicăieri, v-am trimis dovezile, ați văzut! Ce v-am trimis e scris de domnul Brătianu. El a declarat că mă duce-n Dubai, că mi-a luat mașină de 100.000 de euro și toate lucrurile astea… Este o mare minciună ce a spus el. Să revin la ce a făcut acu. A spus că acest copil nu este al lui și că este înfiat, am trimis dovezile, discuția mea cu el? Atunci, cum poate el să-mi ceară copilul, dacă acest copil este înfiat? E o acuzație foarte gravă ce a spus, e o acuzație de răpire! El vrea să aibă grijă de copil? Întrebați-l pe domnul Brătianu când s-a născut acest copil! Întrebați-l, că a fost atunci în București, ce a făcut el trei zile? Că eu pot furniza lista de la spital, cine mi-a fost vizitator. Nimeni! Domnul Brătianu a fost în București, în casa mea cu chirie, cum spune el, și efectiv nu a venit să-și vadă copilul în spital. În trei zile de spitalizare, că doar tatăl avea voie să vină, că este spital privat și e pandemie. Nu a venit! 

Vrea copil? Întrebați-l câți bani de pampers a dat domnul Brătianu, dacă are așa mulți bani. Cât lapte i-a cumpărat acestui copil? Nimic! Și cum poți să te numești tu tată, când a scris mesajele alea de pe whatsapp. Eu vin cu dovezi! A spus că mi-a plătit chiria. Nu mi-a plătit nicio chirie, iar domnul la care am stat mi-a restituit banii. Că eu am plătit totul. Domnul Brătianu spune că nu este copilul lui, că este al altcuiva, că e din flori, că nu știu ce. Cu ce dovadă vine? A spus că eu umblu cu clienți. Poate dovedi lucrul acesta? 

Eu sunt o mamă. În momentul de față, domnul Brătianu se luptă cu o mamă. Eu am grijă de acest copil. Să arate transferurile, dacă a făcut vreun transfer, dacă a făcut ceva pentru acest copil. Să arate, el și familia lui. Domnul Brătianu are soție acasă, dar acest copil este asumarea mea, eu mi l-am dorit, nu am cerut nimic de la familia lui care nu a venit nici măcar o zi să vadă acest copil sau să-mi dea un telefon, să întrebe despre copil. Absolut nimeni. Soția domnului Brătianu, și pot dovedi asta, mi-a blestemat acest copil. Eu m-am retras cu copilul meu să am liniște, nu am fugit nicăieri. A sunat domnul Brătianu la Poliție la ora 12 noaptea, că eu sunt în casă cu bărbați și-mi bat copilul. A venit Poliția, s-a făcut sesizare, m-au pus să arăt copilul, se poate verifica la Poliția Bragadiru, unde am stat. De ce face lucrurile astea? A doua zi m-a sunat de la ambulanță, că am Covid eu și fata, și spune `fă-ți bagajele, că acolo o să stați, în spital`. Ăsta e tată?

Ana Maria i-a dat o replică tăioasă lui Robert Brătianu, cel care a acuxat-o că a fugit de acasă, alături de copilul lor

Acest copil este asumarea mea, el nu a plătit nimic pentru acest copil și vrea să fie tată? Ești tată, faci totul în liniște. Nu apari și spui tu ce grijuliu ești și că vrei să știi de copil. Domnul Brătianu știe să se afișeze cu femei, ce exemplu este pentru copilul meu? Că stă cu femei și râde, glumește nu este problema mea, nu mă interesează, dar el nu este un exemplu de tată pentru copilul meu. Și este fetiță, nu are ce învăța. Priviți un pic pe Facebook-ul domnului Brătianu. Este un figurant pe stomacul gol. Știți cine este familia Brătianu? Niște pușcăriași! El, în momentul de față, are plângere penală pentru că mi-a denigrat copilul, pentru că m-a denigrat pe mine și din tot ce a spus, el nu are nicio dovadă. Domnul Brătianu trebuie să se informeze mai bine înainte de a deschide gura. 

Domnul Brătianu să răspundă pentru tot ce a spus. Și se poate verifica, este plângere penală, nu am fugit nicăieri cu acest copil, este în grija mea… În timpul sarcinii, domnul Brătianu a fugit prin străinătate după femei. Nu a fost lângă mine pe timpul sarcinii, domnul Brătianu nu și-a plătit nici măcar întreținerea când stătea în chiriile mele. Repet: nu sunt fugită, nu sunt plecată cu niciun bărbat, copilul este în grija mea și este foarte bine. Întrebați-l când a fost ultimul vaccin al copilului, dacă știe? Întrebați-l ce lapte bea copilul? Știe? Păi, ce tată este acesta? Păi cum, ca tată grijuliu, care vrei să dai niște bani la un copil, ar trebui să știi, nu? Ar tebui să știe că acest copil nu bea orice lapte, pentru că are o intoleranță la lactoză, îi trebuie un lapte special. Știe când trebuie să-și facă următorul vaccin? Nu știe, vă spun eu. 

Eu m-am retras pentru copilul meu, nu am fugit nicăieri și, da, m-am mutat pentru că eram hărțuită, omul la care eu stăteam era sunat zi de zi. Ce-i acolo, fă poze, dacă intră vreun bărbat… Pot dovedi tot ce spun. Nu vorbesc în necunoștință de cauză și, cred că vă dați seama după nivelul în care eu vorbesc cu dumneavoastră. Domnul Brătianu nu știe să vorbească și să scrie corect gramatical. El este incoerent în tot ceea ce spune. Să-și vadă domnul Brătianu de acei trei copii ai lui, și de soția lui, de familia lui. Eu și copilul meu nu avem nevoie de acest individ. El nici nu știe cât are copilul, nu are patru luni, trei luni și două săptămâni. Îmi este rușine că este tatăl copilului meu și punct. O să merg cu acest domn până la judecată. Nu se poate să-ți bați joc de un copilaș. OK, ai tu ce ai cu mine războaie. Lovești în mine, fă ce vrei, dar nu-mi târî în noroi copilul, că este chinul meu. Este suferința mea de mamă”, a replicat Ana Maria.

———————————————————————

Robert Brătianu, zis Șeicul, a fost aproape de a se însura cu Ana Maria, femeia pe care a cunoscut-o pe Facebook, iar apoi a cerut-o de nevastă la Dubai. Rodul iubirii celor doi a fost Eva, fetița care de curând a împlinit patru luni. Botezul, pregătit ca la carte, nu a mai avut loc! Femeia a dispărut, cu fetiță cu tot, acum aproximativ o lună.

”Șeicul” nu a mai dat de ea, în ciuda căutărilor. A aflat mai multe lucruri despre aceea alături de care își vedea viitorul, după o relație de un an și jumătate. Spune că-l interesează doar micuța, pe care nu vrea să i-o ia, ci doar să participe la buna creștere a ei. ”Vreau să aflu unde este această femeie cu care am copilul, pentru că nu mai știu nimic de o lună de ea, pentru că ea a intrat într-un anturaj periculos. Din ce am auzit eu, ar fi niște oameni din București care s-ar ocupa cu mai multe, femei, trafic de mașini… Ofer chiar o recompensă, 15.000 de euro celui care-mi dă cel mai mic indiciu despre copilul meu sau de ea”, a declarat Robert Brătianu, pentru CANCAN.RO. (CITEȘTE ȘI: ”ȘEICUL”, RĂSFĂȚATUL CLANULUI BRĂTIANU, VACANȚĂ DE LUX LA DUBAI ALĂTURI DE IUBITĂ! GALERIE FOTO)

”Șeicul” e disperat și pune la bătaie 15.000 de euro! Concubina a fugit cu fetița de 4 luni, înainte de botez!

El a dat mai multe detalii despre Ana Maria. ”Știu ce fel de femeie este. Nu are serviciu, nu are casă, nu are masă, nu are absolut nimic. Ea îi atrage pe bărbați pe Facebook, pentru că arată bine, are silicoane și ciugulește de la ăla 200-300 și Evei, fetița mea, nu-i trebuie așa ceva. Eu mă trag dintr-o familie înstărită și vreau fetița. Nu vreau să intru prin forță, am familie, copii, nu vreau să fac așa ceva. Totul legal vreau să fac. Cu femeia asta care a fugit cu fetița am trăit în concubinaj. Am cunoscut-o, și eu, pe Facebook, mi-a plăcut de ea, am fost într-un anturaj ok, m-am simțit bine cu ea, m-am îndrăgostit de ea. Un an și jumătate am fost cu ea. Dar a fugit”, continuă ”Șeicul”.

”Am vrut să-i facem botezul fetiței, dar de unde, dacă femeia asta a fugit! Și nu o găsesc. Nu mai știu nimic de ei. Mă înțelegeam foarte bine cu ea, până când a apărut ăsta  care a luat-o, un om periculos… Am făcut plângere la Protecția Copilului pentru că nu știu nimic de fetiță și, doi, ea nu are nicio sursă de venit. Ea, dacă face un ban cu cu un client, copilul mănâncă, dacă nu, copilul nu mai mănâncă. Dar să știți că nu vreau să-i iau fiica, vreau o înțelegere amiabilă cu ea. Vreau să mă asigur că fata mea e bine. Vreau să o ajut, e fata mea, am recunoscut-o, am certificat, am tot. Eu vreau să ajut fata în viață, să fiu alături de ea, eu și familia mea. Cu femeia asta nu mă mai împac, nu vreau anturaj cu ea. Dar eu vreau să am grijă de fiica mea.

”Șeicul” spune că femeia s-a băgat într-un anturaj periculos

Din ce am auzit eu, omul ăsta care a luat-o se ocupă cu ilegalități. E un om foarte periculos și, implicit, este în pericol fata mea. Mama fetei nu are nimic pe numele ei. Ca să dau un exemplu, nu a plătit întreținerea la apartamentul de la Bragadiru, unde stătea cu chirie. I-am dat eu proprietarului banii, 900 de lei. Ea și-a lăsat cheile în ușă, la două noaptea, și a fugit cu copil de patru luni în brațe, pe străzi.  

NU RATA: CUM A ”COMBINAT-O” TZANCA URAGANUL PE LAURETTE: ”M-A SUNAT ȘI … SUNT IUBITA LUI!”)

Eu am avut gânduri serioase cu ea, am vrut să o cunoască familia mea, dar pentru că este o femeie de joasă speță, la concluzia asta am ajuns după ce mi-a făcut, nu mai vreau să aud niciodată în viață de ea. Eu nu vreau să-i iau copilul. Vreau doar să știu ce e cu fetița, dacă e bine. Mi-am luat avocați, cei mai buni, zic eu. Fac să fie bine, totul legal. Repet, eu de la ea nu vreau nimic. Dacă va considera că fata trebuie să rămână la ea, va rămâne. Eu nici în judecată nu o mai dau. Retrag tot. Eu doar vreau să știu de copil”, a declarat Robert Brătianu.

Parteneri
ŞOC! Bărbatul celebru adorat de întreaga ţară a violat o adolescentă de 16 ani. Mama victimei, ţinută la uşă:
ŞOC! Bărbatul celebru adorat de întreaga ţară a violat o adolescentă de 16 ani. Mama...
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Femeia nu ştia că este filmată, aşa că şi-a făcut de cap. Soţul ei a rămas fără cuvinte când a văzut – VIDEO
Femeia nu ştia că este filmată, aşa că şi-a făcut de cap. Soţul ei a...
Alimentul-minune care repară ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care repară ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
10 alimente și suplimente care subțiază sângele și reduc riscul de cheaguri
10 alimente și suplimente care subțiază sângele și reduc riscul de cheaguri
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
Șoc triplu pentru Dragnea! N-a fost suficient că l-a înșelat. Irina Tănase i-a mai dat o lovitură
Șoc triplu pentru Dragnea! N-a fost suficient că l-a înșelat. Irina Tănase i-a mai dat...
A începul scandalul! Sora lui Mîțu Stoian TUNĂ și FULGERĂ! I-a controlat viața. Nu am fost în casa lui de ani de zile. Nu ne primea acasă, zicea că îl influențăm!
A începul scandalul! Sora lui Mîțu Stoian TUNĂ și FULGERĂ! I-a controlat viața. Nu am...
Pregătiri pentru sfârşitul lumii: Cutia Neagră a Pământului va documenta posibila prăbuşire a civilizaţiei
Pregătiri pentru sfârşitul lumii: Cutia Neagră a Pământului va documenta posibila prăbuşire a civilizaţiei
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
Umilinţă supremă pentru Raed Arafat! Un celebru medic l-a făcut praf: „Dictator psihopat”
Umilinţă supremă pentru Raed Arafat! Un celebru medic l-a făcut praf: „Dictator psihopat”
Rafila modifică total certificatul verde! Bomba serii în România. Când se introduce
Rafila modifică total certificatul verde! Bomba serii în România. Când se introduce
Adolescent, momit acasă de un bărbat. Când au văzut cine e au rămas perplecși!
Adolescent, momit acasă de un bărbat. Când au văzut cine e au rămas perplecși!
Hotelul Intercontinental îşi schimbă numele. Ce denumire va avea hotelul de cinci stele din centrul Capitalei
Hotelul Intercontinental îşi schimbă numele. Ce denumire va avea hotelul de cinci stele din centrul...
Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian a intrat acum în direct la tv și a spus tot:
Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian a intrat acum în direct la tv și a spus...
Dezvăluirea șocantă făcută de Donna D’Errico la 23 de ani după rolul din Baywatch
Dezvăluirea șocantă făcută de Donna D’Errico la 23 de ani după rolul din Baywatch
Lovitură devastatoare! Ce s-a întâmplat cu averea lui Petrică Mîțu-Stoian
Lovitură devastatoare! Ce s-a întâmplat cu averea lui Petrică Mîțu-Stoian
Una dintre cele mai hot vedete s-a ras pe cap. Schimbarea radicală de look la care a recurs e incredibilă
Una dintre cele mai hot vedete s-a ras pe cap. Schimbarea radicală de look la...
Alexandra Stan, o nouă apariție XXX: Își promovează noua melodie în haine transparente prin care se vede tot
Alexandra Stan, o nouă apariție XXX: Își promovează noua melodie în haine transparente prin care...
Lidia Buble și celebrul actor Harlys Becerra și-au spus adio! Care este, de fapt, motivul despărțirii
Lidia Buble și celebrul actor Harlys Becerra și-au spus adio! Care este, de fapt, motivul...
Dispare un simbol al Bucureştiului: Hotelul Intercontinental îşi va schimba numele în Grand Hotel Bucharest de la 1 ianuarie 2022
Dispare un simbol al Bucureştiului: Hotelul Intercontinental îşi va schimba numele în Grand Hotel Bucharest...
Antreprenoarea care a devenit milionară datorită unei resurse pe care românii au ignorat-o
Antreprenoarea care a devenit milionară datorită unei resurse pe care românii au ignorat-o
Noi informații despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu:
Noi informații despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu: "Este intubat și încă este...
Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut
Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut
Ofertă ireală la Lidl! Clienții au crezut că nu văd bine, costă doar 7 lei!
Ofertă ireală la Lidl! Clienții au crezut că nu văd bine, costă doar 7 lei!
Descoperire șocantă în cea mai mare insulă artificială de gunoi din ocean. Omenirea, condamnată?
Descoperire șocantă în cea mai mare insulă artificială de gunoi din ocean. Omenirea, condamnată?
Şorici fals, la vânzare. Ce conține de fapt produsul ”tradițional”
Şorici fals, la vânzare. Ce conține de fapt produsul ”tradițional”