Sentință definitivă în cazul autorului dublului asasinat din Dâmbovița

Publicat: 14/03/2019 | 19:16
Sentință definitivă în cazul autorului dublului asasinat din Dâmbovița

În toamna anului 2017, o dublaă crimă zguduia un județ întreg. Doi bărbați erau găsiți morți împușcați pe un câmp de lângă Târgoviște. A urmat o ancheta de proportii, audieri pe banda rulanta si suspiciuni fata de mai multi braconieri avand in vedere ranile gasite pe corpul celor doi. Una dintre victime era un consilier local din Razvad, cealalta persoana era un angajat al acestuia.

Principalul suspect a fost retinut. Cercetarile au aratat ca aceasta ar fi tras asupra lor pentru ca acestia l-ar fi gadit pe teren braconand. Magistratii au dat in sedinta de astazi sentinta definitiva.

„In baza disp. art. 188 alin.1 Cod penal raportat la art. 189 alin.1 lit.f Cod penal, condamnă pe inculpatul MARIN GHEORGHE, la pedeapsă detenţiunii pe viaţă, sub aspectul infracţiunii de omor calificat comise la data de 26.10.2017, asupra victimelor Ifrim Gheorghe si Neagu Ion” , se arata in decizia instantei.

Mai mult acesta va trebui sa plateasca si daune: „In baza art. 397 Cod procedură penală, raportat la art. 19 Cod procedură penală, majorează despăgubirile acordate cu titlu de daune morale părţilor civile apelante: Ifrim Florina şi Ifrim Alexandru Marian şi îl obligă pe apelantul intimat inculpat MARIN GHEORGHE să achite acestora câte 250 000 de Euro în echivalent lei, cu titlu de daune morale”.

Citește și...