Senzațional! O concurentă de la iUmor vede cu urechile și cu ochiul din palmă

Publicat: 23/03/2019 | 22:45

Rebecca Herrera, una dintre concurentele de la ,,iUmor” l-a făcut pe Mihai Bendeac să tremure de emoție la vederea și ascultarea ei.  Concurenta de pe scena ,,iUmor” vede cu urechile și cu ochiul din palmă, lucru pe care l-a dovedit în timpul unei demonstrații palpitante.

Rebecca a început acest număr cu desenarea unei forme geometrice pe o tablă. Dar Bendeac recunoaște că nu știe dacă va putea fi atent, dar încearcă să se forțeze puțin! Deși nu este genul lui de femeie, o chimie între cei doi pare că s-a produs instant!

După desenarea unui cerc pe tablă, concurenta i-a supus pe jurați unui test: aceștia trebuiau să închidă ochii și să audă ce a desenat! Surprinzător, majoritatea juraților chiar au auzit ce a desenenat Rebecca, moment în care au început să înțeleagă logica demonstrației acestei concurente extrem de drăguță.

Pentru că au trecut testul de bază, concurenta i-a supus pe jurați unui test ,,puțin mai complicat”! Mihai a fost chemat alături de Rebecca pe scenă. Deși jurații au stabilit că nu vor merge pe scenă, Bendeac s-a topit atunci când și-a auzit numele rostit de concurentă. ”Mihai, ,,tu ești ochii publicului din sală! Te rog întâi să îmi verifici urechile”, a fost rugămintea concurentei!

După ce a fost legată la ochi, Rebecca a solicitat ajutorul juraților pentru a face demonstrația completă!

Citește și...