Acasă » Showbiz » Showbiz intern » VIDEO Moment fabulos la CancanTV – Bianca si Bote fata in fata! El s-a dat la ea in draci, iar ea s-a fastacit ca o adolescenta „El imi da mereu mesaje cu ‘te vei intoarce’!”

VIDEO Moment fabulos la CancanTV – Bianca si Bote fata in fata! El s-a dat la ea in draci, iar ea s-a fastacit ca o adolescenta „El imi da mereu mesaje cu ‘te vei intoarce’!”

De: Cancan 22/05/2012 | 00:00
VIDEO Moment fabulos la CancanTV - Bianca si Bote fata in fata! El s-a dat la ea in draci, iar ea s-a fastacit ca o adolescenta El imi da mereu mesaje cu 'te vei intoarce'!

Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu au fost in acelasi platou al unei emisiuni TV si au avut un schimb de replici foarte spumos, pe diferite teme, de la tinutul de mana, pana la iubitul actual al Biancai.

Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu s-au intalnit in aceasta seara pe aceeasi canapea la emisiunea CANCAN TV de la Kanal D. De cum au intrat in direct, cei doi si-au facut si cateva complimente, mai ales ca nu s-au mai vazut de luni bune. „Il gasesc bine. Nu s-a ingrasat, arata bine. Nu cred ca e cazul sa ne complimentam acum”, a spus Bianca Dragusanu. „Ea stie ca arata bine”, i-a spus Botezatu.

La un moment dat, cei doi s-au contrazis pe tema jignirilor pe care Catalin Botezatu i le-ar fi adus.

Bianca: „Ai avut perioade in care ai fost foarte rau cu mine, perioade in care m-ai jignit. Tu te-ai certat mereu singur sau cu mine. Ati vazut si in filmuletul acela in care spunea ca sunt proasta”

Botezatu: „Nu te-am jignit niciodata. Eu am spus ca nu trebuie sa te lasi filmat niciodata”

Intrebat de Adrian Artene ce lucru nu i-a spus niciodata Biancai dupa despartirea lor, Catalin Botezatu a marturisit la CANCAN TV: „I-am multumit intotdeauna Biancai pt ca a aparut in viata mea. Iubirea mea a fost una asumata, frumoasa, neinteleasa. Daca nu suntem impreuna, suntem neintelesi. Ne-am certat din cauza voastra, a presei. In momentul acela eram poate cel mai frumos cuplu din showbiz. Pana la un moment dat, eu am stiut sa manageriez relatia. De la un punct, a depins de ea”.

Intrebata daca ii este dor de Catalin Botezatu, Bianca a spus ca l-ar fi anuntat daca simtea asa ceva: „Nu pot sa fac afirmatii de genul ca mi-ar fi fost dor de el. Daca mi-ar fi fost dor de el il anuntam, ii spuneam mi-e dor de tine”.

Un telespectator le-a cerut celor doi invitati de la CANCAN TV sa se tina de mana pe parcursul emisiunii.

Bianca: „Imi pare extrem de rau, dar nu pot sa fac acest gest pentru ca eu sunt implicata intr-o relatie cu un barbat pe care il iubesc foarte mult. Si ar insemna tradare fata de el. Il respect si nu pot sa fac asta”

Botezatu: „Nici eu nu pot sa fac asta”

Bianca: „Tu ai putea sa faci asta, cu usurinta, ca te cunosc”

Botezatu: „Dar nu cu tine. Nu o sa fac gestul acesta cu tine in public”

Intrebati daca vor pleca acasa impruna, Bianca a marturisit ca va veni iubitul ei dupa ea.

Botezatu: „Daca tot mi-ai facut suprizua asta, probabil ca…”

Bianca: „Nu, pentru ca vine Adrian dupa mine. Intre mine si Catalin mai poate sa existe doar o prietenie frumoasa si atat”.Botezatu: Ma deranjeaza cand cineva isi da mesaje in direct.

Bianca: „Nu i-am putut raspunde lui Adrian pe timpul pauzei. Nu inteleg de ce ma certi tu acum! Esti tata? Cine esti?”

Botezatu: „Si daca m-ar fi inselat tot as fi iubit-o. Si daca as fi avut certitudinea, as fi vrut s-o transform doar intr-o banuiala.”

Bianca: „Era gelos. E normal. Cand iubeste e normal”

Totul a luat o intorsura destul de suprinzatoare, iar Bianca a simtit imediat ca Bote ii face avanturi.

Bianca: „El imi face tot felul de propuneri, care au tot timpul de sensuri. Te astept. Te vei intoarce. De multe ori nu mai cred. Este foarte frumos ce spune, e magulitor pentru mie, dar s-ar putea sa nu-l mai cred. Tu te dai acum la mine? Eu am o relatie”

Botezatu: „Macar din bun simt atunci cand isi schimba numarul imi da mesaj ca ala e numarul ei”

Bianca: „Tu te dai la mine si nu vreau sa-l fac gelos pe Adi. Cand eram impreuna l-am banuit ca ma insela. Imi dadeam ori motive sa-l banuiesc. De un infinit de ori. Dar nu mai e important de ce a fost atunci in relatia noastra. Astept sa ma inviti la nunta ta”

Botezatu: „Si eu la nunta ta. E important ca acum macar ma inviti, pana acum ziceai ca nu a inviti. De ce as avea nevoie de o femeie, cand eu am cine sa-mi gateasca, sa-mi spele. Eu pe Adrian Cristea il admir, e un martir, ca reuseste sa te suporte. E foarte greu de suportat. A noastra nu era deloc monotona”

Bianca: „Catalin exagereaza nu sunt fitoasa, sunt un om linistit. Vezi de ce l-am lasat? Daca era bun il tineam. Niciun om nu este fericit daca este singur. Orice om are nevoie de cineva care sa-i spuna „Mi-e dor de tine”, „Cand vii acasa?”. Toate lucrurile pe care le fac eu cu Adrian Cristea ma fac fericita. Nu pot sa-l adoptez eu. Eu calc, spal, sunt femeie de casa. Nu cred ca m-as impaca cu Catalin daca ma despart de Adrian. Ciorba reincalzita nu are niciun gust”

Dupa ce lucrurile s-au mai linistit si Catalin Botezatu a luat mana de pe ea, Bianca Dragusanu a trecut la amenintari cu bataia.

Bianca: „Fii cuminte. El se comporta ca un copil acum, care a primit o jucarie. Se rasfata. Eu nu sunt jucaria nimanui. A trecut atatia ani, nu mai stiu ce faceam, va pot spune ce fac acum cu Adrian. Nu e cazul sa fie asa acum. Daca tu esti singur, eu nu sunt. Danseaz, canta”

Botezatu: „Nu sunt catel. Pe mine nu m-ai dresat. Am dansat cu ea…are niste miscari. Daca Bianca ar vrea sa danseze cu mine, ar trebui sa renunte la Cristea in momentul asta”

Bianca: „Fereasca Dumnezeu de femeia care se indragosteste de el. E schimbator, e bolnav. Nu stiu cum sa-l tratez”

Botezatu: „Vrei sa fii asistenta mea?”

Bianca: „Relatia noastra este una de prietenie. Face copilarii. Se vede ca se simte bine in prezenta mea si eu in a lui. Nu mai lasa sa se inteleaga altceava”

Cei doi nu-si dau nicio sansa de impacare si chiar daca iubit foarte mult, vor ca totul sa ramana in trecut, Bianca avand acum o alta relatie care o face fericita.

Botezatu: „Eu nu fac declaratii in genunchi, o iau direct. Noi nu o mai luam de la inceput, daca o s-o luam vreodata”

Bianca: „Nici nu se pune problema. Eu am o relatie.”

Dialog de infarct la Cancan TV! Bote: „Bianca nu e fericita! Daca as vrea as putea sa o am maine, cu orice pret, as lua-o pe sus! Vreau sa te manipulez”

Botezatu a dat foc relatiei dintre Bianca si Cristea: A atins-o pe picioare, a luat-o in brate si s-au tinut de mana: „Esti in calduri, fi cuminte!”

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Mihai Trăistariu, reacție după ce cântărețul NEMO a câștigat Eurovision. „Dacă ești șters...”
Mihai Trăistariu, reacție după ce cântărețul NEMO a câștigat Eurovision. „Dacă ești șters...”
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut: e pe drumul spre călugărie și a ajuns să arate așa la 52 de ani!
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal...
GALERIE FOTO Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
GALERIE FOTO Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce gest a făcut Nemo după ce a câștigat Eurovision! Reacția lui Dan Negru vizavi de această întâmplare: „Nu stau eu invers pe măgar”
Ce gest a făcut Nemo după ce a câștigat Eurovision! Reacția lui Dan Negru vizavi...
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă la Fundeni
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă...
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează de 40 de ani. „Mie nu mi-au plăcut niciodată bărbații mici de statură.”
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Afacerile româneşti care şi-au asigurat succesul pe piaţa internaţională. Europa Centrală şi de Est devine tot mai relevantă
Afacerile româneşti care şi-au asigurat succesul pe piaţa internaţională. Europa Centrală şi de Est devine...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce nu face NICIODATĂ cu BANII cel mai TARE economist al lumii?
Ce nu face NICIODATĂ cu BANII cel mai TARE economist al lumii?
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Locul din România unde ninge abundent. Ninsori ca în toiul iernii și peisaj de poveste: ”Cât de frumos!”
Locul din România unde ninge abundent. Ninsori ca în toiul iernii și peisaj de poveste:...
Afacerea pe care o familie întoarsă din Germania a dezvoltat-o puternic în România. Produsele sunt 100% naturale, pline de vitamine și se dau ca pâinea caldă
Afacerea pe care o familie întoarsă din Germania a dezvoltat-o puternic în România. Produsele sunt...
UNGURII, campionii lumii. Diferență de la cer la pământ față de România
UNGURII, campionii lumii. Diferență de la cer la pământ față de România
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Reacţia purtătorului de cuvânt al BOR, după Eurovision: Victoria lui Nimeni (Nemo), una zdrobitoare asupra firescului
Reacţia purtătorului de cuvânt al BOR, după Eurovision: Victoria lui Nimeni (Nemo), una zdrobitoare asupra...
Anunț pentru proprietarii de apartamente cu 2 camere. Decizia cu care nimeni nu e de acord
Anunț pentru proprietarii de apartamente cu 2 camere. Decizia cu care nimeni nu e de...
Vreme tot mai bizară în România. Ce anomalii vor fi în zilele următoare
Vreme tot mai bizară în România. Ce anomalii vor fi în zilele următoare
SIROPUL care curăță mizeria din corp. Scapi de 4 kg în doar două zile
SIROPUL care curăță mizeria din corp. Scapi de 4 kg în doar două zile
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și...
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină...
Aurora boreală a captivat din nou globul, după o furtună solară istorică. Cum s-a văzut din România
Aurora boreală a captivat din nou globul, după o furtună solară istorică. Cum s-a văzut...
Vica Blochina s-a combinat cu un rus. Nu vrea să-l arate lumii. Care este motivul
Vica Blochina s-a combinat cu un rus. Nu vrea să-l arate lumii. Care este motivul
Horoscop zilnic pentru luni, 13 mai 2024. Oportunitate neașteptată pentru Capricorn, schimbare radicală pentru Pești
Horoscop zilnic pentru luni, 13 mai 2024. Oportunitate neașteptată pentru Capricorn, schimbare radicală pentru Pești
Cum poți să ai roșii frumoase și sănătoase la tine în grădină. Trucul grădinarilor care funcționează perfect
Cum poți să ai roșii frumoase și sănătoase la tine în grădină. Trucul grădinarilor care...
×