Acasă » Showbiz » Showbiz intern » VIDEO Zavoranca, in lacrimi! Psiholoaga ei a aruncat bomba: copilul pe care l-a pierdut nu era al lui Tudy, ci al lui Pepe

VIDEO Zavoranca, in lacrimi! Psiholoaga ei a aruncat bomba: copilul pe care l-a pierdut nu era al lui Tudy, ci al lui Pepe

De: Cancan 04/05/2012 | 00:00
VIDEO Zavoranca, in lacrimi! Psiholoaga ei a aruncat bomba: copilul pe care l-a pierdut nu era al lui Tudy, ci al lui Pepe

Confidenta Oanei Zavoranu, Veronica A Cara a facut public cel mai mare secret al vedetei. Dupa ce seara trecuta, ea a explicat comportamentul Oanei din ultima perioada, psihologul a dezvaluit in aceasta seara la Cancan Tv lucruri nestiute despre fosta sotie a lui Pepe.

Oana Zavoranu i-a facut Veronicai A Cara cateva dezvaluiri foarte interesante. Psihologul a interpretat comportamentului ei si a anuntat ca vrea sa faca publice cateva lucruri pe care nimeni nu le stie.

„E ceva ce stiu ca Oana mi-a spus si nu inteleg de ce a facut asta. E altceva de ceea ce si-ar putea imagina publicul de acasa”, a declarat seara trecuta Veronica.

Invitata in aceasta seara la Cancan TV, Oana Zavoranu a declarat ca nu ii este frica de absolut nimic. Ea a spus ca s-au spus foarte multe despre ea si alte lucruri nu mai sunt.

„Nu cred ca are Veronica vreo bomba. Stie multe despre mine, dar nu cred ca mai exista bombe. Poate sunt nimicuri pe care nu le-am considerat importante sa le spun: nu m-am drogat…nu am facut lucruri rele”, a spus Oana.

Veronica A Cara nu a vrut sa intre in direct cu Zavo din acelasi platou. Ea a explicat ca face acest lucru pentru a respecta o distanta normala intre psiholog si pacient. Veronica a spus ca vrea ca Oana sa se simta in siguranta.

„In decizia Oanei de a aparea in Saptamana Mare, cand a vorbit despre durerea ei, despre Pepe, cand si-a cerut iertare, a avut legatura cu decizia mea. Multi s-au intrebat de ce Oana apare atat de des si vorbeste despre Pepe, este vina mea. Oana, in excesul ei de a spune tot, este o persoana puternic interiorizata. Oana nu este o persoana care-si pune tristetile pe tava. Oana a ajuns la TV fiindca a inteles ca numai vorbind poate sa treaca peste. I-am spus ca ea trebuie sa accepte lectia umilintei. Eu stiu ca ea sufera fiindca oamenii se intreaba de ce nu il lasa pe Pepe in pace. Ea a aparut ca sa-si ia la revedere de la el. Ea nu vrea sa-l desparta pe acesta de sotia lui. Oana a vrut sa plece doar cu capul sus. Nu putea sa o faca altfel”, a spus Veronica A Cara.

„Eu nu vreau sa o umilesc pe Oana. Numai ea se poate umili. Eu sunt aici ca sa vorbesc despre altceva. Eu m-am suparat pe ea fiindca a fost la o emisiune si a fost agresiva la adresa sotiei lui Pepe. In realitate, Oana procedeaza asa fiindca a trecut printr-o situatie asemanatoare. Trebuia sa fie si ea mamica, a avut copilul in burta si l-a pierdut”, a spus Veronica.

„Eu ma aflu aici la TV fiindca ma simt vinovata. Oamenii te pot condamna pe buna dreptate ca vorbesti agresiv la adresa unei viitoare mamici. Tu, anul trecut, ai fost insarcinata si poate daca beneficiai de atentia oamenilor ai fi devenit mama. Imi amintesc discutiile cu tine si imi spuneai ca iti doreai acel copil. Oana nu a avortat, ci a pierdut acea sarcina. Era sub o presiune maxima. Oamenii stiu prea putin cat de umilita se simtea”, a spus Veronica.

„Nu este nimic nou, se stie. A trecut. Eu nu traiesc din trecut”, a spus Oana.

„Oamenii isi amintesc atunci ca aveau senzatia ca Oana minte. Ea nu se purta intamplator asa. Eu am fost socata”, a continuat Veronica.

Oana Zavoranu a rugat-o pe aceasta sa se opreasca.

„Nu trebuie sa te simti vinovata, sunt lucruri care au trecut. Am fost destul de decenta cu fostul meu sot. Eu am avut incredere in tine. Veronica, te rog, nu-mi face si tu asta. Nu m-am indoit ca ea ar vrea sa imi faca vreun rau. Sunt lucruri pe care eu nu as vrea sa le mai vorbesc. Nu sunt lasa. Cand spui cuiva niste lucruri inseamna ca vrei ca acele lucruri sa ramana asa. E bine uneori sa vorbesti doar cu tine. Stiu la ce se refera, dar nu inteleg”, a spus Oana.

„Chiar cu pretul sacrificiul tau, eu stiu cat de disperata erai cand ai pierdut sarcina. Oana, de ce te urasti tu atat de mult. Tu nu esti un om rau. Tu cu bunastiinta te expui ca fiind ridicola. Nu vrei sa accepti compasiune”, a spus Veronica,

„Te-ai dus la TV si ai spus ca tatal copilului e Tudy. Ea mi-a spus ca nu avea cum sa fie insarcinata cu un barbat pe care abia l-a cunoscut. Imi spunea ca e insarcinata cu un barbat care si-a dorit foarte mult un copil de la ea. Tatal copilului Oanei nu era Tudy, era Pepe”, a spus Veronica.

Cu lacrimi in ochi, Oana Zavoranu a recunoscut ca era insarcinata cu Pepe. Ea a spus ca nu a vrut sa-i spuna adevarul fiindca el o lua peste picior si radea de sms-urile ei pe la TV.

„Pepe este. Dar nu mai are nicio importanta. Nu eram divortati, dar eram despartiti. Plecase de o luna de acasa. Nu mai are importanta in ce luna eram. Oricum nu ma crede. Nu mai stiu nici eu ce mai simt uneori. El nu a stiut niciodata ca eu eram insarcinata cu el. Nu am am fost pusa in aceasta situatie”, a spus Oana.

„Pepe are acum un alt copil, cu femeia pe care a spus ca a cautat-o toata viata. Are acum copilul pe care si l-a dorit. Nu am vrut sa-i spun pentru ca el nu voia sa se impace cu mine. Eu nu sunt genul care sa oblige un barbat cu un copil. Veronica e un om cu suflet nobil. S-a suparat pe mine la acel moment. Dar nu avea niciun sens sa spun adevarul. Il cunosc pe Pepe”, a declarat Oana.

„Poate Pepe nu m-a meritat. M-am razbunat pentru ca m-a ignorat. Nu mi-a dat sansa un minut – o secunda – sa il mai privesc in ochi si sa pot sa-i explic. Ura lui m-a inrait, e adevarat. M-a facut sa decid sa incerc sa il urasc si eu. Orice voi face in ceea ce-l vizeaza nu e din ura, este din a-i plati cu aceeasi moneda”, a spus Oana despre Pepe.

VIDEO Pepe neaga ca bebelusul pe care l-a pierdut Oana Zavoranu ar fi fost al lui: „Nu am mai facut sex cu ea in ultimele luni ale relatiei noastre! Presupusa sarcina nu a existat!”

Zavo: „Ma simt scarbita si murdara”! Vezi aici ce reactie a avut Oana cand Pepe a negat ca ar fi fost tatal copilului ei!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Primele cireșe din acest sezon au apărut în piețe. Ireal cât costă un kilogram!
Primele cireșe din acest sezon au apărut în piețe. Ireal cât costă un kilogram!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele mai stranii locuri din lume
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total...
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Aceste zodii trec prin momente de vis. Totul le merge din plin
Aceste zodii trec prin momente de vis. Totul le merge din plin
Câți BANI primește pe lună un ospătar în Mamaia Nord, în 2024. Are cazarea asigurată + 800 lei bonuri de masă
Câți BANI primește pe lună un ospătar în Mamaia Nord, în 2024. Are cazarea asigurată...
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis Bunesa
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....