ALINA PUŞCAŞ s-a gândit la numele pe care îl va purta fetiţa ei: ”Astăzi va fi motiv de petrecere!”

Publicat: 19/05/2016 | 16:18
ALINA PUŞCAŞ s-a gândit la numele pe care îl va purta fetiţa ei: ”Astăzi va fi motiv de petrecere!”

Alina Puşcaş este însărcinată pentru a doua oară şi radiază de fericire de când a aflat că va avea o fetiţă. Vedeta a vorbit despre numele pe care i-l va pune micuţei sale.

Alina Puşcaş a aflat în urmă cu puţin timp sexul copilului ei şi a primit deja o sugestie de nume: Mihaela. Prezentatoarea TV nu e încă foarte hotărâtă, dar ştie sigur că fiica ei va purta un nume românesc.

„Alexandru va avea o surioară. M-a şocat pentru că acum vreo două ore am aflat vestea. Nu am apucat să le spun celor apropiaţi, ştiu doar Mihai şi naşii. Suntem foarte fericiţi, ne-am dorit foarte mult o fetiţă, să fie pereche. Astăzi o să fie un motiv de petrecere, din nou. Acum sunt la salon, mă pregătesc. Pregătirile de botez sunt aproape de final, aşteptăm petrecerea. Pe calea asta am să anunţ toţi invitaţii să se distreze până dimineaţa. Nu ne-am gândit la un nume, e mult prea devreme. Nici nu ne aşteptam să aflăm atât de repede ce este. Chiar astăzi am primit o sugestie de „Mihaela”, dar am zis să nu ne grăbim. Pentru fetiţă cred că tot spre un nume românesc înclinăm”, a mărturisit vedeta.

Citește și...