”Iepuraş Playboy” prădat chiar în Ajunul Crăciunului! Iulia Roşca, uşurată de 5.500 de euro

Publicat: 27/12/2016 | 00:07
”Iepuraş Playboy” prădat chiar în Ajunul Crăciunului! Iulia Roşca, uşurată de 5.500 de euro

Iubita ex-fotbalistului Ionuţ Luţu, manechinul Iulia Roşca, a suferit o pierdere substanţială chiar de sărbători! Iulia a rămas fără o geantă Chanel, în valoare de 5500 € , în ajunul Crăciunului, în timp ce se afla într-un salon din Dorobanţi. Iulia a făcut totul public pe reţeaua de socializare, pentru ca alţi clienţi să nu păţească ca ea şi a făcut şi plângere la Poliţie!

Iulia Roşca crede că ”furtul” a fost organizat chiar din interior, pentru că, spun prietenii ei, unii din angajaţii salonului ar avea antecendente penale. Ea a povestit cum s-a întâmplat într-o postare pe reţeaua de socializare.

”Dragi prieteni ….ceea ce am patit eu in Ajun de Craciun , in salonul Adi Constantin beauty center de pe Tudor Vianu 23 biss este de nepermis !!! Atentie mare pentru cei sau cele care frecventeaza acest salon …. se fura genti !!!! Daca nu vreti sa ajungeti in situatia mea mare atentie !!!! … Acum sa va povestesc pe scurt intamplarea neplacuta din Ajunul Craciunului …cand am pasit in acest salon si am ramas fara Geanta , Bani , Acte , Chei … mai exact am ramas si fara cuvinte … pur si simplu nu inteleg ,cum poate cineva sa fure o genta cu totul dintr-un salon unde se intra doar pe baza interfonului si cu patru angajati in el , eu si inca o clienta si totusi nimeni nu stie unde este geanta !!! Paguba este suficient de mare dar problema este alta !!!! Am contactat patroana acestui salon pe numele de Melania Vasile si a dat dovada de o indiferenta maxima !!! Pe langa faptul ca a venit la salon si m-a rugat sa nu chem politia ptr ca au niste ptobleme care nu ma privesc !!! Am inteles si i am dat termen sa investigheze si sa ceara filmarile de pe camerele vecinilor pentru ca acest salon nu are camere de luat vederi apoi sa ma sune !! Ce credeti ???? Surprizaaa … nu m a sunat nimeni , nici un semn nimic toata lumea liniste … asa ca am decis seara sa merg frumos la politie si sa depun plangere si am mare incredere ca , pe cale legala se va rezolva acest mister nici in momentul de fata nu inteleg atitutinea acestor oameni ..de parca acest lucru … sa te fure cineva in casa ta este f normal !!!! Acum cred toate fetele care s au mai plans ca au ramas fara bani, tot in acel salon si multe alte zvonuri…. Adi Constantin eu te am considerat prieten dar tacerea si atitudinea ma fac sa dau dreptate altora !!!!N am sa ma las pana nu scot adevarul la iveala !!!! Va pup si mare grija !!!! Ps : Apelati la politie daca patiti asa ceva, nu va fie frica … astfel de incidente trebuiesc opritr !!! Dati mai depate ca sa stie lumea de ce sa se fereasca si mare atentie !!!! Va multumesc !!” (Gabriel Niculescu)