A meritat aşteptarea! Iată PRIMA imagine cu RALUCA BĂDULESCU în costum de baie de anul acesta

Publicat: 12/07/2016 | 09:48

Raluca Bădulescu a avut în trecut 120 de kilograme, iar cu ajutorul voinţei şi a preseverenţei a reuşit topească 70 de kilograme, iar acum are în sfârşit silueta la care a visat mereu.  

Chiar dacă şi-a îndeplinit visul, ajungând la silueta pe care a visat-o mereu, Raluca nu s-a grăbit să posteze pe reţelele de socializare până acum nici o fotografie în costum de baie aşa cum au tot făcut-o alte vedete.

Dar aşteptarea a luat sfârşit, iar Raluca a pulicat în urmă cu puţin timp o imagine de la piscină. Fanii i-au dat câteva mii de like-uri şi au complimentat-o, trebuie să recunoaştem, pe merit. „Superbă! Arăţi foarte bine. Ce frumoasă eşti”, au scris ei entuziasmaţi.

Iată imaginea publicată de Raluca
Iată imaginea publicată de Raluca

Raluca Bădulescu a uimit o lume întreagă cu noua ei siluetă. În februarie 2013, blondina a scăpat de problema kilogramelor în plus după ce a hotărât să-şi micşoreze stomacul. Ea arată fenomenal după ce a topit nu mai puţin de 70 kg. Fiica fostului senator Doru Laurian Bădulescu a mărturisit că a făcut această intervenţie pentru că nu s-a putut abţine niciodată de la mâncare şi nici nu a fost prietenă cu sportul vreodată. Acum excentrica blondă cântăreşte 57 kg. Ea se satură cu o cantitate infimă de mâncare, pentru că 80% din stomac a fost extras chirurgical.

Raluca Bădulescu are o talie de viespe, după ce a slăbit 70 de kilograme.
Raluca Bădulescu are o talie de viespe, după ce a slăbit 70 de kilograme.

Citește și...