A revenit pe micile ecrane! Cum s-a îmbrăcat ANDREEA MANTEA în prima emisiune din grila de toamnă

Publicat: 29/08/2016 | 23:55
A revenit pe micile ecrane! Cum s-a îmbrăcat ANDREEA MANTEA în prima emisiune din grila de toamnă

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Vedeta are un mare lipici la public, iar fanii o îndrăgesc şi îi trimit zilnic mesaje de laudă şi apreciere. Recent, vedeta şi-a schimbat silicoanele, nu dintr-un moft, ci din motive de sănătate, deoarece avea dureri mari la un sân.

Am ales să fac această intervenţie pentru că aveam nevoie! Nu este un moft, nu este un lucru pe care îl fac din plictiseală, pentru că e la modă, sau pentru că vreau sâni mai mari! Din contră o să îmi fie foarte greu pentru că nu o să îl mai pot ţine pe David în braţe o perioadă, nu ştiu dacă o să mă refac la timp să pot merge liniştită la filmări…Fac asta pentru că durerile pe care le aveam la unul din sâni erau groaznice. Deja calmantele nu îşi mai făceau efectul…”, a ţinut să le explice Andreea prietenilor virtuali.

Sursă foto: wowbiz
Sursă foto: wowbiz

Bruneta a revenit pe micile ecrane, iar spectatorii şi telespectatorii sunt foarte încântaţi de apariţia vedetei. Andreea Mantea şi-a făcut apariţia într-o rochie extrem de sexy, iar fanii au rămas cu gura căscată când au văzut-o. Toat[ lumea s-a uitat în partea de sus, aşteptând ca vedeta să îşi evidenţieze noile siliocoane, dar au avut o surpriză, sânii Andreei erau acoperiţi, până la un moment dat, când bruneta şi-a arătat sânii în direct.

 

 

 

Citește și...