Actorul Florin Zamfirescu şi-a ridicat un gard între el şi fosta sotie!

Publicat: 20/05/2016 | 00:05

La trei ani de la divorţul de Florin Zamfirescu, actriţa Cătălina Mustaţă a anunţat că s-a recăsătorit în Texas, în luna martie. CANCAN.ro a reuşit să stea de vorbă cu marele actor, şi să afle care este părerea lui despre noul mariaj al fostei soţii.

După 20 de ani de mariaj, actriţa Cătălina Mustaţă a decis să divorţeze de Florin Zamfirescu. Vestea a căzut ca un trăsnet asupra marelui maestru, care a fost la un pas de infarct. În cele din urmă, la câteva luni bune de la despărţire, interpretul lui Gigi Dumbravă din telenovela “Inimă de ţigan”, s-a obişnuit cu cu gândul că trebuie să o ia de la capăt. Şi a făcut-o, ba chiar şi-a refăcut cu viaţa alături de o doamnă respectată, de profesie medic. Florin Zamfirescu şi-a cumpărat şi o altă casă, culmea, chiar lângă cea a fostei soţii. Însă, el şi Cătălina Mustaţă au întrerupt orice fel de legătură şi fac tot posibilul să se evite.

Florin Zamfirescu nu îi poartă pică fostei sale soţii
Florin Zamfirescu nu îi poartă pică fostei sale soţii

Locuieşte gard în gard cu fosta soţie!

Ieri, actriţa a anunţat la TVR 2 că s-a recăsătorit în luna martie, în Texas. Însă, nu a vrut să vorbească despre identitatea noului bărbat din viaţa ei, dând doar de înţeles că este vorba de un bărbat care trăieşte în altă ţară.

Actorul şi fosta lui soţie au format un cuplu timp de 20 de ani
Actorul şi fosta lui soţie au format un cuplu timp de 20 de ani

Florin Zamfirescu a aflat de la CANCAN.ro, site-ul numărul 1 în România, că fosta lui soţie şi-a refăcut viaţa: ”Da? Să-i fie de bine, căsnicie fericită. Nu ştiam nimic, nu am auzit nimic. Eu pe fosta mea soţie nu am mai văzut-o de opt luni. Deşi locuim casă în casă, curţile noastre sunt separate de un gard mare. Nu vedem în curtea celuilalt. Nu am văzut nici un barbat intrând la ea, dar nici nu m-am uitat, vă spun cu sinceritate. Ceea ce face ea nu este treaba mea, nu mp intereseaza, vă spun cu sinceritate”, ne-a mărturisit marele actor.

Andreea Negoiţă

Citește și...