Adevărul despre eliberarea afaceristului Vasile Stănescu! De ce şi-a ”abandonat” Niculina Stoican soţul în închisoare

Publicat: 22/11/2016 | 00:09
Adevărul despre eliberarea afaceristului Vasile Stănescu! De ce şi-a ”abandonat” Niculina Stoican soţul în închisoare

Soţul Niculinei Stoican, afaceristul Vasile Stănescu, a fost eliberat condiţionat în urmă cu două săptămâni. Artista şi-a ”abandonat” soţul în spatele gratiilor, iar motivul care a ţinut-o departe de el e o dovadă clară de devotament şi iubire.(Cosmetice şi toate parfumurile noi LA SUPER REDUCERI ZILELE ACESTEA CA DE BLACK FRIDAY, pe Parfumeria.ro - siteul de shopping nr. 1 al vedetelor)

Fericire mare în familia Niculinei Stoican! Soţul interpretei de muzică populară, afaceristul Vasile Stănescu, a fost eliberat condiţionat în urmă cu două săptămâni.
Ioana Mărăşescu, avocata soţului Niculinei Stoican, a dezvăluit pentru că Niculina Stoican a preferat să-şi lase singur soţul în faţa magistraţilor, dar şi la închisoare, acolo unde niciunul dintre colegii de penitenciar ai lui Stănescu nu au ştiut că acesta este soţul ei.
Doamna avocat Mărăşescu a subliniat faptul că magistraţii au decis ca Stănescu să fie eliberat condiţionat, după ce au analizat comportamentul acestuia, care a fost unul de-a dreptul exemplar pe toată perioada încarcerării. Se pare că atât artista cât şi soţul ei îşi doresc să dea uitării cât mai repede acest episod din viaţa lor şi să meargă mai departe.
”Da, domnul Stănescu a fost eliberat condiţionat în urmă cu două săptămâni. A fost un deţinut model, care a urmat întru totul regulile din penitenciar, a făcut muncit şi are toate drepturile să fie liber. Nici el şi nici doamna Niculina Stoican nu au vrut să se facă vâlvă pe acest subiect, mai ales că el a fost un deţinut modest şi în penitenciar nici nu s-a ştiut că este soţul Niculinei Stoican. La termenul de judecată, nu au fost prezenţi nici doamna şi nici fiul lor, ci au aşteptat decizia acasă, dorindu-şi ca totul să treacă cât mai repede şi să uite această perioadă din viaţa lor. Dacă ar fi toţi deţinuţii ca el, atunci am avea şi noi închisori ca în Suedia. E liber ca pasărea cerului atâta timp cât respectă termenii condiţionării eliberate şi nu comite nicio altă infracţiune”, a declarat Ioana Mărăşescu, avocatul soţului Niculinei Stoican, pentru Cancan.

Vasile Stănescu, soţul celebrei interprete de muzică populară Niculina Stoican, a fost condamnat, la începutul lui 2014, la şase ani de închisoare cu executare pentru obţinerea ilegală de rambursări de TVA de 13,6 milioane de lei.

Citește și...