ADRIAN ŢUŢU, primul câştigător de la „Românii au talent” a făcut un anunţ ŞOCANT pe contul de socializare. Artistul…

Publicat: 25/06/2016 | 14:34
ADRIAN ŢUŢU, primul câştigător de la „Românii au talent” a făcut un anunţ ŞOCANT pe contul de socializare. Artistul…

După ce a anunţat in urma cu un an ca a ramas fara marele premiu catigat in cadrul unui show de talente, in valoare de 120.000 de mii de euro, Adrian Tuţu surprinde din nou.

După ce a anuntat in urma cu un an ca a ramas fara marele premiu catigat in cadrul unui show de talente, in valoare de 120.000 de mii de euro, Adrian Tutu surprinde din nou.

Desi a lansat mai multe piese şi s-a mutat în oraşul natal, Focşani, acolo unde şi-a deschis un studio, MyCrewMusic, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată. Nemultumit ca nu reuseste sa se impuna pe piata muzicala din Romania, acesta a ales sa se retraga din muzica insa nu stie daca va fi ceva permanent sau temporar.

„La începutul acestui an am anunţat lansarea primului meu album „Ţutu” ! Desi am început productia acestui album „‪#‎siatat” şi am lucrat cu tot sufletul la el, am constatat pe parcurs că nu sunt financiar pregătit sa sustin acest proiect şi sa il ridic la standardele cele mai înalte. După o experienţă de cca. 4 ani în muzica, timp în care m-am dedicat multor proiecte frumoase, am realizat că nu sunt încă destul de pregatit pentru a aduce muzica mea la standardele dorite. Oficial îmi anunţ retragerea, despre care nu pot spune daca va fi permanentă sau temporară, pentru că iubesc muzica. Sper ca in viitorul apropiat să pot continua acest frumos drum şi să vă dăruiesc proiecte frumoase, pe masura aşteptarilor voastre. Pentru voi, cei ce mă sustineţi si m-ati sustinut de la început, am un infinit de mulţumiri şi o dragoste imensă! Cât despre restul „ii sun eu cand termin”:)) Mult succes în viaţă să aveţi!!”, a scris Adrian Ţuţu pe contul de socializare, unde mesajele faniilor au inceput sa curga si sa-l incurajeze sa nu renunte la muzica.

Adrian Tutu anunţa recent ca şi-a deschis un studio de inregistrari. Chiar dacă începutul a fost mai greu, studio-ul de înregistrări al lui Ţutu incepuse să dea roade. Prima piesă semnată de el se numeşte „Nu vrei“ şi este cântată de Karym.

”Am preferat să bag banii câştigaţi din muzică înapoi în muzică, am preferat în loc de o casă, să-mi fac aproape toate videoclipurile pe care probabil deja le ştiţi, să-mi plătesc piesele şi să-mi iau câteva haine să dau bine pe sticlă. Poate că am procedat bine, poate nu, ideea e că eu ma bucur că am procedat aşa, pentru că am ajuns aici şi e momentul să o iau de la zero. Acum e clar că am încredere în mine, ba chiar mai mare ca niciodată!”, scria Adrian pe pagina lui de socializare.

Adrian Ţuţu a debutat în 2011 în cadrul show-ului „Românii au talent“, iar de atunci a colaborat cu artişti precum Nicola, Anca Badiu, Xonia, Boier Bibescu, Stella, Doddy şi Ana Baniciu.

 

Citește și...