ALINA BORCEA rupe tăcerea! Ce spune blonda despre divorţul de soţul ei, CRISTIAN BORCEA

Publicat: 18/08/2016 | 08:21
ALINA BORCEA rupe tăcerea! Ce spune blonda despre divorţul de soţul ei, CRISTIAN BORCEA

Alina Borcea a semnat medierea înainte să părăsească România şi a decis să facă lumină în ceea ce priveşte divorţul de soţul său, dar şi averea pe care o de împărţit cei doi. Cristian Borcea se află după gratii, fostul acţionar dinamovist fiind închis pentru fraudă.

După 13 ani de relaţie şi alţi cinci de mariaj, partajul este unul zgomotos. Presa a scris că atât Alina, cât şi familia sa ar avea dreptul la hoteluri, ştranduri, dar şi milioane de euro.

Alina Borcea a ţinut să precizeze că sunt foarte multe speculaţii şi neadevăruri spuse şi întreţinute constant la adresa ei în ceea ce priveşte divorţul şi vrea să lămurească lucrurile, să nu mai lase loc de scenarii. Blonda şi Cristian Borcea au depus actele de divorţ cu o mediere, pe care nu toată lumea alege să o facă. Această mediere poate fi retrasă în termen de 30 de zile de către oricare dintre ei.

Cât despre partaj, Alina spune că este foarte simplu dacă vor divorţa, de la Cristi Borcea rămâne cu doi copii superbi, rodul iubirii lor de 13 ani. În reste, fostul acţionar dinamovist le va asigura copiilor tot ce trebuie- pensie alimentară, şcoli şi, mai presus de orice, dragoste.

 

Citește și...