Alina şi Valentina s-au aliat ca să-şi apere bărbatul! Cristi Borcea o să rămână mască

Publicat: 20/03/2016 | 17:43
Alina şi Valentina s-au aliat ca să-şi apere bărbatul! Cristi Borcea o să rămână mască

Cristi Borcea este apărat de cele două femei din viaţa lui. Valentina şi Alina s-au aliat împotriva celui care spune despre bărbatul lor că ar fi primit vizite cu scopuri amoroase, în puşcărie.

Ştim cine ar putea fi blondă despre care Nati Meir susţine că a petrecut trei ore nocturne cu milionarul! Valentina şi Alina îl desfiinţează pe fostul politician, în această seară, de la ora 23:00, în Emisiunea Cancan.ro.

Dorin Cocoş are o puicuţă nouă! După Elena Udrea şi Diana Roibu, omul de afaceri s-a îndrăgostit de un fost manechin, de vârsta fiului său, Alin. Ştie Dorin Cocoş trecutul noii iubite, Raluca Miu? Avem imagini bombă, interzise minorilor, cu Raluca, în ipostaze sexy cum doar Cocoş a mai văzut-o. Marius Niţă şi Cristina Herea devoalează cel mai ascuns secret al acesteia, la ora 23:00, la Romania TV.

A violat doua veveriţe! Asta spune Iulia Albu despre încălţările pufoase ale Oanei Roman. După ce i-a desfiinţat ţinuta, Oana Roman îi dă cu coada peste nas Iuliei Albu. În această seară, începe cel mai dur război între Iulia Albu si Oana Roman. Ce mesaj îi transmite fiica fostului premier celui mai controversat fashion editor, aflaţi în exclusivitate la Emisiunea Cancan.ro.

 Timo Gebhart completează echipa jucătorilor de la Steaua care dau goluri după goluri… în pahare. Dupa destrăbălare, neamţul a ajuns si la masaj… cu finalizare. Nu e singurul fotbalist de la Steaua care pică în păcat. Patronul a turbat şi i-a eliminat. Cine sunt campionii Stelei care au fost faultaţi de Bachus, vedeţi de la ora 23:00, în Emisiunea Cancan.ro.