Am aflat cum s-a înfiripat dragostea între Dorin Cocoş şi modelul Raluca Miu!

Publicat: 18/03/2016 | 16:24
Am aflat cum s-a înfiripat dragostea între Dorin Cocoş şi modelul Raluca Miu!

După un an extrem de greu, Dorin Cocoş iubeşte din nou. De data aceasta, omul de afaceri s-a cuplat cu copia mai tânără (cu un sfert de secol) a fostei soţii, Elena Udrea..

Anul 2015 a fost unul extrem de dificil pentru Dorin Cocoş. Omul de afaceri a fost câteva luni bune la închisoare, fiind arestat în dosarul Microsoft. Mai apoi, el a fost plasat în arest la domiciliu. Necazurile însă nu s-au terminat aici. Imediat ce a ajuns acasă, Dorin Cocoş a aflat că soţia lui, Diana Roibu a plecat în Asia cu o cateva milioane de euro, bani pe care afaceristul i-a trecut pe numele ei pentru a se asigura că nu va rămâne sărac lipit după ce DNA îi va pune sechestru pe avere.

Cocoş a făcut tot posibilul pentru a-şi convinge soţia să revină, însă, fără nicio şansă. Fosta stewardesă şi-a refăcut viaţa alături de alt bărbat tânăr şi duce o viaţă îmbelşugată din banii omului de afaceri. Acum între noi fie vorba să te cunoşti şi să te căsătoreşti în viteza cu care a făcut-o, după care să-i pui bani pe numele ei şi să te aştepţi să fie totul în regulă….oarecum bizar.


S-a cuplat cu prietena fostei soţii!


O bună perioadă de timp, Cocoş a suferit îngrozitor, însă, în cele din urmă a trebuit să accepte realitatea şi să îi acorde Dianei Roibu divorţul. Atunci când toti credeau că fostul milionar nu îşi va mai putea reveni din avalanşa de lovituri primite una după alta, el a fost fotografiat în exclusivitate de CANCAN.ro în compania unei blonde focoase, de o vârstă atât de fragedă încât i-ar putea fi fiică lejer de tot.

Deşi se aflau într-un loc public, cei doi nu s-au sfiit să se ţină de mână ca doi îndrăgostiţi şi efectiv au făcut risipă de gesturi tandre. Culmea, blondina este copia Elenei Udrea din punct de vedere fizic. CANCAN.ro a aflat cum au ajuns să se cunoască Dorin Cocoş şi Raluca Miu: ”Ea este fotomodel şi se cunoşte destul de bine cu Diana, fosta sotie a lui Dorin. De altfel, cele două erau amice şi ieşeau des la film, la cumpărături. Cel mai probabil, asa a şi cunoscut-o Dorin pe actuala lui iubită, din anturajul fostei soţii”, a declarat un apropiat al familiei, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoiţă