Andra, cea mai premiată artistă la Premiile Muzicale Radio România! ‘’Un premiu care îmi ajunge la suflet!’’

Publicat: 21/03/2016 | 11:05
Andra, cea mai premiată artistă la Premiile Muzicale Radio România! ‘’Un premiu care îmi ajunge la suflet!’’

Andra a fost vedeta serii la premiile muzicale Premiile Muzicale Radio România! Artista a avut în public cel mai mare susţinător, pe fiul ei, David a plecat acasă cu trei premii puse în joc la eveniment.

 

Andra a fost de departe cea mai premiată artistă la Premiile Muzicale Radio România desfăşurate, duminică seară, la sala radio. Artista a primit pe scena premiilor muzicale Radio România şi cea mai frumoasă declaraţie de dragoste. Aceasta a fost făcută chiar de către băiatul ei, David, prezent în public alături de mama lui.

Cum era de aşteptat, Andra nu a plecat acasă cu mâna goală, vedeta a primit  premiu pentru cea mai bună piesă pop- –‘’Niciodată să nu spui niciodată’’, cel mai bun clip-  ‘’Avioane de hârtie’’ , dar şi cel mai important premiu pentru cea mai bună voce feminină din România, lucru care a bucurat-o enorm pe artistă şi i-a creat o mulţime de emoţii.

 ‘’Vreau să vă spun că acesta e într-adevar un premiu care îmi ajunge la suflet! E un premiu care practic celebrează unul dintre cele mai frumoase daruri pe care mi le-a dat Dumnezeu: vocea mea! De asta mă emoţionează şi mă bucură mult! Mult de tot! Vă mulţumesc!’’, a declarant cântăreaţa pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Andra a fost însoţită de soţul ei, Cătălin Măruţă, dar şi de fiul lor, David, care s-au bucurat alături de aceasta.

 

Citește și...