ANDREEA ESCA şi DANA ROGOZ au ajuns de nerecunoscut. Cum s-au deghizat cele două vedete pentru un eveniment monden

Publicat: 05/05/2016 | 20:48
ANDREEA ESCA şi DANA ROGOZ au ajuns de nerecunoscut. Cum s-au deghizat cele două vedete pentru un eveniment monden

Toată floarea cea vestită a showbiz-ului românesc printre care Andreea Esca şi Dana Rogoz participă la un eveniment monden cu adevărat special.
 

Cele două vedete s-au deghizat special pentru această petrecere, iar costumele şi machiajul le-au făcut să fie de nerecunoscut. „Nu se ştie exact ce-ar fi… dacă-ar fi, însă e bine să fii mereu pregătit pentru o petrecere spontană! Iar dacă petrecerea spontană te îndeamnă să vii pictat pe faţă, noi ţi-am pregătit trei ţinute care să te inspire şi să te scoată din încurcatură atunci când este cazul”, este descrierea pe care organizatorii au făcut-o evenimentului.

Aşa arată deghizate cele două vedete
Aşa arată deghizate cele două vedete

Imaginile cu adevărat deosebite au ajuns imediat pe reţelele de socializare, spre deliciul fanilor Andreei şi ai Danei care au dat like-uri şi complimente pe măsura unicităţii fotografiilor cu pricina.

Cine este Dana Rogoz?

Dana Rogoz este o actriţă de film şi televiziune, designer, model, personalitate publică şi prezentatoare de televiziune din România. La 9 ani juca rolul Abramburicăi în serialul TV Abracadabra difuzat de TVR. În anul 2003 a interpretat rolul Ioanei în filmul Dulcea saună a morţii, în regia lui Andrei Blaier. În perioada 2002-2007 a jucat în mai multe seriale difuzate de Pro TV: La Bloc şi Fete cu lipici.

Cine este Andreea Esca?

Andreea Esca este o jurnalistă română, care activează în calitate de realizator-prezentator în cadrul Ştirilor ProTV. Este realizatoarea emisiunii La Radio, de la Europa FM. Andreea Esca se identifică cu ProTV, alături de care şi-a început cariera la 1 decembrie 1995, printr-un salut rămas celebru, „Bună seara România, Bună seara Bucureşti, Pro TV te salută”.

 

Citește și...