Au condamnat-o că fumează, dar nu au ştiut prin ce a trecut! Adda, mărturisiri sincere despre problemele apărute după naşterea fiului ei

Publicat: 22/11/2016 | 09:11
Au condamnat-o că fumează, dar nu au ştiut prin ce a trecut! Adda, mărturisiri sincere despre problemele apărute după naşterea fiului ei

Adda a fost extrem de criticată pentru că fumează la numai câteva zile după ce l-a adus pe lume pe fiul ei. Artista nu a mai rezistat şi a răbufnit, dezvăluind că după naştere au apărut probleme medicale, fapt pentru care a trebuit să renunţe la una dintre cele mai mari bucurii ale unei proaspete mămici.

Adda s-a săturat să fie criticată şi acuzată că-şi pune fiul în pericol pentru că fumează. Artista a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia le explică celor care s-au grăbit s-o acuze de iresponsabilitate că după naştere au apărut anumite probleme medicale, din cauza cărora nu şi-a mai putut alăpta bebeluşul. Vedeta a specificat că nu fumează în apropierea copilului ei şi că îl protejează pe acesta de tot ce i-ar putea fi nociv.
”Ca sa terminam odata cu toata drama creata in jurul fumatului scriu aceste randuri pentru cei ce m-au criticat. Nu imi place sa dau explicatii dar sunt nevoita, atata timp cat a degenerat toata situatia. S-a exagerat maxim!!! Din motive medicale nu am putut sa alaptez. Asa ca, NU pun nici o viata in pericol. NU imi tin copilul in brate cu o mana si cu cealalta mana fumez. NU sunt inconstienta! Asa ca ,mi-ar placea maxim sa opriti hatereala gratuita. Cand eram insarcinata eram nenorocita care si-a permis sa se ingrase. Acum sunt nenorocita care fumeaza. :)) E ok! Hai sa ne linistim. Eu sunt aici pentru voi si cum am mai spus, fac muzica pentru voi cu toata dragostea. Pentru ca, daca nu erati voi nu reuseam sa fac asta. Nu sunt perfecta si nici nu m-am dat vreodata perfecta. Nici nu trebuie sa fim perfecti. Ar fi mult prea plictisitor.Atat am avut de spus! V-am pupat! Si sa ne auzim doar cu vorbe frumoase si energie pozitiva!”, le-a spus Adda prietenilor ei virtuali.

Citește și...