Avem filmul dezmăţului cu neamţul Stelei la salonul de masaj erotic! Am reconstituit LIVE faptele de bărbăţie ale lui Gerbhart

Publicat: 17/03/2016 | 20:07
Avem filmul dezmăţului cu neamţul Stelei la salonul de masaj erotic! Am reconstituit LIVE faptele de bărbăţie ale lui Gerbhart

Toată viaţa am visat să jucăm la Steaua, dar nu ne-a ajutat talentul. Aşa că, noaptea trecută, am zis că, dacă tot nu putem să facem duble pe iarba pe care joacă steliştii, măcar să dăm goluri la saloanele de ”masaj erotic” unde dau şi ei.

La bordelul unde vin steliştii e coadă mai mare decât la Taxe şi Impozite Locale
Am reconstruit traseul lui Timo Gebhart, stelistul care şi-a încheiat glorios noaptea de sâmbătă într-o duminică dimineaţa, cu o vizită la maseuze profesioniste (puteţi citi AICI).

Pentru că nu suntem sportivi, noi am fost la ”întreprindere” pe la ora 1. E drept, timpul s-a dilatat binişor înăuntru, avea dreptate Eliade în ”La ţigănci” şi avea dreptate şi bietul Timo, când aproape că l-a prins miezul zilei (aceeaşi zi în care se juca derby-ul cu Astra) la fete. Spre deosebire de alte creaţii literare ale secolului XX, în astfel de locuri ale pierzaniei timpul are foarte multă răbdare cu oamenii.

Eliade se înşelase, totuşi, într-o privinţă. În vila uitată de timp şi de beneficilst ”o ţigancă, o grecoaică, o ovreică”, în sensul că grecoaica şi ovreica lipseau. Din cealaltă etnie, însă, erau cel puţin 7 dintre cele 10 domnişoare care ne-au defilat prin faţă, ca la concursurile canine, într-una dintre cele două săli de aşteptare (cealaltă ni s-a spus că era plină, semn că salonul unde consumă carne vie steliştii este celebru în oraş). 

Fete ”acreditate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării”, mânca-ţi-ar!


Cele 10 nu erau chiar de la Victoria’s Secret, ci mai degrabă se asemănau, ca istorii personale, jucătorilor Stelei: adică toate păreau reciclate de pe Mătăsari şi Ştefan Furtună aşa cum au fost reciclaţi Bourceanu şi Pintilii de pe plaiuri arabe, unde fuseseră ei înşişi trimişi la produs.

S-au fâţâit toate în jurul barei de striptease din mijlocul ”sălii de aşteptare”, bară la care nu părea nici una capabilă să presteze, deşi teoretic erau suficient de zdrupeşe, başca cu toţi dinţii în gură.

Cel mai mult ne-a plăcut prezentarea, matroana Carina asigurându-ne că toate cele 15 angajate sunt maseuze ”acreditate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării”, deci ce să mai, profesoare adevărate şi pline de har, adevărate domnişoare Trandafir de Calea Călăraşilor (colţ cu Delea Veche).

Într-un final ne-am mulţumit cu două dintre cele zece şi cu masajul, pentru că ni s-a explicat de mai multe ori, inclusiv de către fete, că ”finalizarea va surveni exclusiv prin tehnici de masaj”, adică cel mult puteam spera la o ”ce-are-ursu-n-loc-de-mână”. Şi asta am primit, în nişte camere nici prea-prea, nici foarte-foarte, în sensul că nici nu am făcut hepatită, dar nici n-am fi riscat să ne tăvălim pe gresie sau covoare.

Ameninţarea cu plângere la OPC şi cadoul în natură din partea managerului

E drept, de amorul artei şi al meseriei, ulterior ne-am declarat nemulţumiţi. Am pus mâna pe telefon şi, de faţă cu matroana, o doamnă voluptuoasă trecută şi de prima tinereţe şi de prima greutate pe nume Carina (fostă vedetă de filme porno în Germania, cum ea însăşi s-a recomandat), am ameninţat că sunăm la Protecţia Consumatorului dacă nu suntem de urgenţă serviţi ”exact cum a fost şi colegul nostru Timo Gebhart, care ne-a recomandat locul”.
Printre rugăminţi şi suspine, matroana Carina ne-a mărturisit că, într-adevăr, Timo a trecut în dimineaţa de duminică pe la ea pe la birou (avea o recomandare) şi şi-a ales nişte domnişoare, alături de prietenii cu care a venit. Ce-i drept, micuţul neamţ nu i-a sărit foarte mult în ochi doamnei, aceata amintindu-şi mult mai bine cele două ”ciocolate” (cum numea ea cei doi cetăţeni de culoare care au intrat cu Timo), semn că Neamţul lui Reghe nu impresionează nici pe alte terenuri, nu doar pe cel de fotbal.

Imediat cum am cerut acelaşi tratament ca acela aplicat lui Gebhart, Carina s-a conformat. Managerul (aşa cum apare în actele firmei) firmei s-a pus în genunchi şi a executat un examen oral complex şi satisfăcător, la final nefiind nevoie de nici un CV sau vreo scrisoare de intenţie pentru a ni se confirma că, într-adevăr, Carina era rulată în Germania. 

Lucrul care ne-a impresionat cel mai tare a fost că ”bonusul de fidelitate” primit a fost complet gratuit, în afara serviciilor de masaj deja oferite şi plătite (cu bon, regulamentar). 
Ba mai mult, pesemne tare mândră că nici un client nu a plecat nesatisfăcut, Carina s-a şters feciorelnic la colţurile gurii înainte să ne strige din poarta la care ne condusese personal: ”Să le ziceţi şi lui Varela şi Tade să vină, ei sunt preferaţii noştri dă la Steaua, că ăia albii are conturile mici şi cursele scurte!”

Andrei Manole

Citește și...