BIANCA DRĂGUŞANU este o gravidă răsfăţată! Uite cu ce delicii culinare o alintă VICTOR SLAV

Publicat: 04/07/2016 | 22:37
BIANCA DRĂGUŞANU este o gravidă răsfăţată! Uite cu ce delicii culinare o alintă VICTOR SLAV

Bianca Drăguşanu traversează cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei, având în vedere că în trecut a declarat în nenumărate rânduri că îşi doreşte să fie mamă de fată, iar cum acest lucru s-a şi întâmplat, iubita lui Victor Slav pare să radieze şi să fie într-o formă de zile mari.

Acum, că s-au împăcat şi se înţeleg de minune, Victor îi face toate poftele Biancăi. Aşa s-a întâmplat şi în această seară, când cei doi îndrăgostiţi au ieşit la masă, iar prezentatorul TV nu s-a putut abţine şi postat pe o reţea de socializare o imagine cu o porţie de papanaşi care arată, trebuie să recunoaştem, foarte delicios. Cu siguranţă Bianca a făcut de data aceasta o excepţie şi a gustat din delicatesă.  

Iată porţia de papanaşi
Iată porţia de papanaşi

Poveste de dragoste fără sfârşit
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au întâlnit în platoul unei emisiuni şi s-au căsătorit la scurt timp. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. Vedeta s-a întors în braţele lui Adrian Cristea, fostul iubit, cu care a avut o escapadă la Paris în timpul căsătoriei. Cu toate acestea, cei doi şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt şi s-au împăcat, iar în curând vor deveni părinţi.
 

Citește și...