Casanova de la MasterChef s-a întors falit din America. ”Am ajuns la fundul sacului!”

Publicat: 18/12/2016 | 00:15

Gabi Godeanu, fostul concurent de la MasterChef, a devenit cunoscut după ce s-a zvonit că între el şi soţia lui DJ Optick a fost o aventură. După ce a fost plecat prin croaziere şi a muncit într-un restaurant din Statele Unite, Gabi Godeanu s-a întors în ţară, dar are mari probleme cu banii. (SuperPromotia "10 zile de Craciun" pe PARFUMERIA.RO: 10 zile de preturi top pentru ultimele parfumuri si cosmetice, cu livrare....cadou!)

Gabi Godeanu a dezvăluit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că trece prin mari probleme financiare şi că încearcă să se pună pe picioare.

„Am venit în ţară, încerc să îmi rezolv problemele, am trecut printr-un adevărat şoc”, a declarat Gabi Godeanu pentru CANCAN.RO.

„Casanova de la MasterChef” şi-a reluat afacerea cu pui la rotisor din Colentina şi a decis, în speranţa unui succes mai mare, să facă şi shaorma. „Facem cei mai buni pui la rotisor, cei mai buni pui > pentru arabi. Acum avem şi shaorma. M-am lăsat de croaziere, încerc să reuşesc în România pentru că eu sunt patriot”, ne-a spus Gabi Godeanu.

Gabi Godeanu şi-a revitalizat rotiseria după întoarcerea în ţară. În prezent face şi shaorma
Gabi Godeanu şi-a revitalizat rotiseria după întoarcerea în ţară. În prezent face şi shaorma

În ciuda faptului că a avut salarii mari pe croazieră şi la restaurantul în care a lucrat în Statele Unite, Gabi Godeanu nu a reuşit să pună nimic deoparte. „Am ajuns la fundul sacului”, ne-a mărturisit cunoscutul concurent de la MasterChef.

Godeanu spune că relaţia pe care o are cu soţia lui nu a fost afectată de ce s-a scris în presă despre el şi Andreea. „Relaţia noastră e foarte ok, nu avem nicio problemă”, ne-a precizat Gabi Godeanu.

De altfel, la începutul anului, atunci când se afla încă în Statele Unite, Godeanu mărturisea pentru CANCAN.RO că îi simţea lipsa familiei sale (DETALII AICI). „Îmi este greu fără familie, dar sunt un om căruia îi place riscul şi mizez pe câştig. Dau înapoi foarte rar”, declara el atunci.

 

Citește și...