Casanova de la MasterChef vorbeşte la 4 ani de la faimosul amantlâc! ”Adevărul e că Andreea şi cu mine…”

Publicat: 19/12/2016 | 00:06

La 4 ani după ce s-a scris că a avut o aventură cu soţia lui DJ Optick, Andreea Moldovan, Gabriel Godeanu de la MasterChef a dezvăluit în exclusivitate pentru CANCAN.RO care este adevărul legat de relaţia lui cu Andreea. (SuperPromotia "10 zile de Craciun" pe PARFUMERIA.RO: 10 zile de preturi top pentru ultimele parfumuri si cosmetice, cu livrare....cadou!)

“Adevărul este că dacă aş spune ce a fost atunci între mine şi Andreea i-aş crea ei probleme, pentru că ea este căsătorită”, a declarat Gabriel Godeanu pentru CANCAN.RO.

Gabriel Godeanu spune că nu a mai păstrat legătura cu Andreea: “Subiectul este închis, nu mă mai interesează”, a precizat “Casanova de la MasterChef”.

Relaţia dintre el şi Andreea, soţia lui DJ Optick, l-a făcut celebru pe Gabriel Godeanu.

Andreea Moldovan şi Gabriel Godeanu în perioada în care erau ambii concurenţi la MasterChef
Andreea Moldovan şi Gabriel Godeanu în perioada în care erau ambii concurenţi la MasterChef

Gabriel Godeanu a revenit de curând în ţară după ce a lucrat într-un restaurant din Statele Unite şi pe mai multe vase de croazieră şi trece prin momente grele din punct de vedere financiar. Aşa cum CANCAN.RO a dezvăluit AICI, Godeanu s-a întors falit de peste ocean şi încearcă acum să se pună pe picioare. Fostul concurent de la MasterChef a revitalizat rotiseria pe care o avea şi acum face şi shaorma la stabilimentul pe care îl deţine. “Facem cei mai buni pui la rotisor, cei mai buni pui <> pentru arabi. Acum avem şi shaorma. M-am lăsat de croaziere, încerc să reuşesc în România pentru că eu sunt patriot”, ne-a declarat Gabriel Godeanu.

 

Citește și...