Ce maşină şi-a cumpărat SORANA imediat după ce a părăsit “Ferma Vedetelor”: „Problemă rezolvată, sunt din nou un şofer fericit”

Publicat: 15/06/2016 | 16:37
Ce maşină şi-a cumpărat SORANA imediat după ce a părăsit “Ferma Vedetelor”: „Problemă rezolvată, sunt din nou un şofer fericit”

Îndrăgita cântăreaţă Sorana Darclee este în culmea fericirii după ce miercuri a primit o veste care i-a făcut cu siguranţă ziua mult mai frumoasă.

Artista a anunţat pe pagina sa de Facebook că şi-a recuperat permisul de conducere după ce îi fusese expirat, în condiţiile în care doar ce îşi cumpărase o maşină, nouă, mai precis un Fiat 500, în valoare de 7.500 de euro, sumă reprezentând jumătate din cei 15.000 euro câştigaţi la Ferma Vedetelor.  „Problemă rezolvata si sunt din nou un şofer fericit. Să avem zi bună, moţaţilor”, a scris Sorana lângă o imagine de la volanul maşinii în care zâmbeşte cu gura până la urechi. Ba mai mult, Sorana aştepta cu nerăbdare. „Cum e să-ţi cumperi maşină nouă şi să-ţi dai seama că nu poţi s-o conduci pentru că ţi-a expirat permisul deEvident că despre mine este vorba. Şi am un chef nebun de analize medicale şi cozi de aşteptare”,  scria ea acum câteva zile.
Imaginea a adunat în doar câteva ore de la publicare peste 10.000 de like-uri şi multe comentarii de felicitare. „Mie mi-a întârziat 3 săptămâni permisul de conducere când l-am refăcut, cum ai rezolvat aşa repede?”, a scris o admiratoare.
Lumea a auzit de ea atunci când făcea parte din trupa de fete. ASIA. Numele ei este SORANA DARCLE MOHAMAD. Sorana este verişoara cu ŞTEFAN BĂNICĂ JR şi este mândră foc de descendenţa să mixa.: româno-arabao-italiană.

Bruneta SORANA a avut o tinereţe tumultoasă.La 16 ani când se întorcea dint-o vizită în seară de Paşte era cât pe ce să fie violată dar sprinţară i-a aplicat o lovintura bine ţintită şi aşa a scăpat de o posibilă trauma.