Celebrul actor JOHNNY DEPP, luat cu asalt de „Brigada Secţia 19”. Totul s-a întâmplat într-o local de lux din Bucureşti

Publicat: 03/06/2016 | 15:49

Vestea că celebrul actor de la Hollywood, Johnny Depp, a ajuns în Bucureşti s-a răspândit ca un fulger printre vedetele din showbiz-ul românesc, care şi-a propus să îl caute pentru a îi spune două vorbe sau pentru a îşi face o poză cu el.
 

CANCAN.RO, site-ul numărul 1 în România, a aflat că, după ce avionul său a aterizat în Bucureşti, Johhny Depp s-a dus să se relaxeze la Ristorante Il Calcio, localul de lux al Gino Iorgulescu. Se pare că, la un moment dat, două din fetele din celebra Brigada ”Secţia 19” au intenţionat să intre în restaurant, dar au fost oprite de bodyguarzi. Fiul patronului, Gino Mario Iorgulescu, şi el prezent acolo, nu a stat prea mult pe gânduri şi s-a fotografiat cu Johhny Depp şi a postat imediat imaginea pe un site de socializare. Se pare că fiul omul de afaceri a avut mare noroc pentru că marele actor s-a simţit vizibil deranjat de insistenţele fetelor şi a părăsit localul la puţin timp după incident.

Mario Gino Iorgulescu alături de Johnny Depp
Mario Gino Iorgulescu alături de Johnny Depp

Actorul american Johnny Depp a ajuns în România, joi seară, alături de membrii trupei din care face parte, The Hollywood Vampires, rockerul Alice Cooper şi chitaristul trupei Aerosmith, Joe Perry. Aceştia vor concerta, pentru prima oară în România, pe 6 iunie, la pavilionul Romexpo din Bucureşti.

Citește și...