Cine a chinuit-o pe asistenta TV după o noapte-n LOFT! Cruduţa, ”şifonată” rău pe bancheta din spate a unui taxi!

Publicat: 22/12/2016 | 00:00

Daniela Crudu a trecut de-a lungul timpului prin mai multe transformări radicale. Chiar dacă a dorit să îşi schimbe total înfăţişarea, făcându-şi operaţii de care mulţi nu au fost încântaţi, bruneta nu a renunţat la distracţie.

Cunoscută pentru stilul său petrecăreţ, imediat ce a luat vacanţă la emisiune, Cruduţa şi-a adus aminte de vremurile bune şi a făcut dezmăţ total în club. Bruneta a fost fotografiată de CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, în timp ce ieşea de la Loft, împreună cu sora ei, dar şi câţiva prieteni.

Dacă data trecută, surorile Crudu au preferat un cadru mai intim, au plecat din club cu un donjuan, care le-a livrat direct în Ferentari (VEZI AICI ), de această dată cele două au părăsit locaţia în gaşcă. Duminică dimineaţa,  în jurul orei 03:30, bruneta cu încă două domnişoare, dar şi un bărbat, se îngrămădeau pe bancheta din spate a unui taxi. Singura care a rămas pe dinafară a fost sora Cruduţei şi a fost nevoită să ia un alt taxi.

Daniela Crudu, şifonată pe bancheta din spate a unui taxi.
Daniela Crudu, şifonată pe bancheta din spate a unui taxi.

Distracţia era departe de a se fi încheiat şi aşa cum se obişnuieşte, cel mai probabil asistenta lui Capatos şi gaşca veselă au continuat pe ritmuri de manele, unde cu siguranţă a ieşit un show de zile mari, aşa cum ştie numai Cruduţa să facă.

În câteva luni şi-a schimbat înfăţişarea

Daniela Crudu a decis să îşi schimbe radical înfăţişarea. În doar câteva luni a apelat de mai multe ori la medicii esteticieni pentru diferite intervenţii.

Prima operaţie pe care a bifat-o a fost o rinoplastie, de care se declară foarte mulţumită. După ce s-a privit mai atent în oglindă,  Cruduţa a fost dornică şi de alte îmbunătăţiri, a ajuns la concluzia că are guşă, aşa că a dat din nou fuga la clinica şi a scăpat de ea. Între intervenţii, vedeta s-a ocupat şi de pielea facială eliminând orice urmă de rid cu ajutorul injecţiilor cu botox.

În plus, a considerat că buzele ei au nevoie de mai mult volum şi a mers la medic, în repetate rânduri, să-i injecteze acid hialuronic. Dantura nu a fost nici ea neglijată de asistenta tv, aceasta petrecând ore bune la cabinetul stomatologic, pentru a-i fi aplicate faţete care să-i asigure un zâmbet de Hollywood.

Citește și...