Cum s-a fotografiat ANDREEA MARIN în această dimineaţă: ”Tălpile mângâie…”

Publicat: 19/08/2016 | 10:32
Cum s-a fotografiat ANDREEA MARIN în această dimineaţă: ”Tălpile mângâie…”

Andreea Marin este una dintre vedetele cele mai apreciate din România. Vedeta este fericită alături de soţul ei, Tuncay Ozturk şi fiica pe care o are cu fostul soţ, Ştefan Bănică Jr. Vedeta încearcă să se bucure cât mai mult de momentele frumoase ale vieţii.

Recent, prezentatoarea a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care şi-a pozat piciorul desculţ pe iarbă. Vedeta se simte foarte bine când se află ACASĂ.

Roua dimineţii, tălpile mângâie iarba. Mireasma florilor de mandarin şi de lămâi. Obrajii rumeniţi ai roşiilor, parfum de struguri şi de busuioc. Pace şi verde crud. Acasă… Bună dimineaţa! Preţuieşte viaţa!”, a scris Andreea pe contul său de Instagram.

La începutul lunii martie a acestui an, Zâna a trecut din nou printr-o încercare foarte grea, atunci când tatăl ei a decedat. Cu toate că a trecut prin multe cumpăne ale vieţii, Andreea a încercat să le facă faţă cu brio şi să îşi păstreze echilibrul de fiecare dată. Dacă plânge, atunci o face fără să ştie nimeni, mai ales fetiţa ei, care după cum spune chiar ea, nu trebuie să fie martoră la suferinta mamei, ci trebuie să găsească în ea un echilibru pentru a se dezvolta şi creşte frumos.
 

Citește și...