DANI OŢIL se pregăteşte să devină tătic? Fotografia care l-a dat de gol:’’My baby… ‘’

Publicat: 10/01/2017 | 20:17
DANI OŢIL se pregăteşte să devină tătic? Fotografia care l-a dat de gol:’’My baby… ‘’

Dani Oţil trăieşte o frumoasă şi foarte discretă poveste de dragoste cu Ioana Ureţu, o tânără frumoasă, cu un corp armonios şi pasionată de dulciuri. Oficial, nici unul dintre ei nu au confirmat această relaţie.Tânăra a lăsat pe toată lumea cu gura cascată când postat o fotografie cu un bebeluş, care poartă acelaşi nume ca al ei.

,,Doarme.My baby, Ioana‘’, a notat vedeta la descrierea fotografiei. Deducem  că Ioana iubeşte foarte mult copiii şi nu este exclus ca cei doi îndrăgostiţi să se pregătească pentru a deveni părinţi.

Ioana Ureţu iubeşte foarte mult copiii.
Ioana Ureţu iubeşte foarte mult copiii.

Ioana are o afacere cu dulciuri, flori şi cărţi, cele trei elemente fiind componentele de bază, în opinia ei, pentru un cadou perfect. Dulciurile le face chiar ea, ea fiind pasionată de gătit încă din copilărie. După ce, o vreme, a lucrat la departamentul de marketing al companiei Henkel, s-a gândit să îşi transforme propria pasiune într-o afacere. Dulciurilor li s-au alăturat florile, fără de care nici un cadou nu ar fi complet, şi apoi cărţile.

Ioana Ureţu nu este tocmai străină de lumea mondenă. Ea a fost, timp de mai mulţi ani, iubita lui Bogdan Cervenschi, fostul soţ al Malvinei Cervenschi, de care s-a despărţit recent. Bogdan şi Ioana s-au cunoscut în 2011, pe vremea când ea se ocupa de dulciurile din restaurantul lui, şi prăjitura relaţiei lor a rezistat destul de mult, însă, în cele din urmă, crema li s-a tăiat, şi aşa se face că acum o vedem pe Ioana împreună cu Dani.