Ele au devenit cunoscute în urma relaţiei cu o vedetă! Persoanele care se bucură şi acum de atenţia presei

Publicat: 15/04/2016 | 23:39

Unele persoane au ajuns vedete datorită relaţiilor cu diferite persoane publice. Ele se bucură şi azi de atenţia presei.

Adelina Pestriţu

În urmă cu mai mulţi ani, Adelina Pestriţu s-a remarcat într-un club celebru din Ibitza ca dansatoare. Însă această ‘’carieră’’ a fost de scurtă durată, pentru că l-a cunoscut pe Liviu Vârciu şi la scurt timp cei doi s-au căsătorit, bruneta intrând astfel în atenţia presei ca doamna Vârciu.  După un an de căsnicie a urmat divorţul presărat cu nenumărate scandaluri între cei doi, contractele de modă ale frumoasei brunete au început să se înmulţească. Adelina a defilat topless, a pozat în Playboy, a lucrat ca prezentatoare la Kanal D. A devenit cu adevărat, e clar, datorită relaţiei cu Liviu Vârciu.

Adelina Pestriţu a avut de câştigat de pe urma căsniciei cu Liviu Vârciu, devenind o vedetă populară.
Adelina Pestriţu a avut de câştigat de pe urma căsniciei cu Liviu Vârciu, devenind o vedetă populară.

Alina Borcea

După 22 de ani de căsnicie, Cristi şi Mihaela Borcea au pus punct relaţiei lor, şi asta pentru că fostul acţionar de la Dinamo a dorit să continue relaţia de dragoste pe care o trăia în secret de peste şapte ani cu Alina Vidican, un manechin din Timişoara. Cristi a făcut-o pe Alina doamna Borcea la scurt timp după divorţul de Mihaela. Datorită căsniciei cu Borcea, Alina a intrat în atenţia presei, devenind peste noapte vedetă.

Bianca Drăguşanu

Bianca a cunoscut celebritatea în 2009, când ea şi Cătălin Botezatu au început o relaţie amoroasă. A fost o poveste cu scântei, chiar scandaloasă, iar certurile şi împăcările dintre cei doi i-au adus Biancăi notorietatea, ea devenind în scurt timp una dintre cele mai  ’’vânate’’ personaje ale lumii mondene. Însă după un an în care s-au iubit cu patos şi încă unul presărat cu multe colaborări profesionale, Bianca şi mentorul ei, Cătălin Botezatu, au ajuns la cuţite, dar nu pentru mult timp. Datorită lui Botezatu, Bianca a ajuns asistenta lui Capatos la Antena 1. La şapte ani după ce a devenit cunoscută, Bianca este şi acum în atenţia presei.

Bianca Drăguşanu a devenit cunoscută datorită lui Cătălin Botezatu.
Bianca Drăguşanu a devenit cunoscută datorită lui Cătălin Botezatu.

Laurette

Cea mai rapidă ascensiune o are mulatra Laurette Atindehou, care, deşi fusese desemnată Miss Turism 2007, nu s-a bucurat de notorietate până la aventura pe care a avut-o în 2008 cu Stelian Ogică, în urma căreia l-a acuzat pe acesta de viol, strategie care i-a asigurat accesul la celebritate. Au urmat nenumărate scandaluri între cei doi, dar şi o carieră de succes în lumea modelingului pentru mulatră.

Monica Gabor

În vara anului 2006, Irinel a uimit pe toată lumea, cu decizia de a se căsători cu Monica Gabor, o domnişoară atunci în vârstă de doar 18 ani, venită de la Bacău, cu un trecut zbuciumat. Nunta a fost declarată evenimentul anului, şi a stârnit valuri de comentarii, Monica intrând astfel în lumea mondenă ca doamna Columbeanu. A urmat primul reality show făcut despre viaţa celor doi, nenumărate prezentări de modă, Monica devenind astfel dintr-o fată simplă din provincie, o doamnă mereu în atenţia presei.

Irinel Columbeanu a adus-o pe Monica Gabor în atenţia presei.
Irinel Columbeanu a adus-o pe Monica Gabor în atenţia presei.

La începutul anului 2011, când a intentat procesul de Iri, Moni a avut doar de suferit în urma deciziei de a pune capăt mariajului său, riscând astfel să îşi piardă fetiţa. Însă, odată cu obţinerea statutului de femeie singură, Moni pare să-şi fi găsit fericirea pe plan sentimental în SUA, în braţele lui Mister Pink.

 

Răzvan Sava

Citește și...