”Fata rea” a hip-hopului a devenit o… ”Zână bună”! Dana Marijuana s-a transformat RADICAL! Primele imagini

Publicat: 11/08/2016 | 00:00
”Fata rea” a hip-hopului a devenit o… ”Zână bună”! Dana Marijuana s-a transformat RADICAL! Primele imagini

A trecut mai puţin de un an de cand Dana Marijuana a divorţat de soţul ei, Sebastian. Deşi gurile rele au susţinut că artista va ajunge rău după ce va rămâne singură, ea a ţinut morţiş să demonstreze contrariul. Şi a reuşit. CANCAN.ro a intrat în posesia unor imagini spectaculoase cu Dana, în care aceasta nu numai că a slăbit enorm, dar nu mai are nici aspectul neîngrijit de alta dată.

În ultimii cinci ani, Dana Coteanu, cunoscută publicului drept Dana Marijuana, a fost implicată în nenumărate scandaluri. Mai întâi cu tatăl ei, care a acuzat-o că este o mamă denaturată, apoi cu Sebastian, bărbatul cu care are o fetiţă. Anul trecut, în luna octombrie, artista a hotărât că a venit momentul să îşi schimbe total viaţa. S-a înarmat cu mult curaj şi a trecut la fapte. Mai înti a divorţat de soţul ei, despre care a spus că o transformase într-o sclavă, apoi a mers la uşa tatălui şi i-a cerut iertare pentru toţi anii în care l-a abandonat şi l-a jignit. Bătrânul, Ion Coteanu, nu a rămas indiferent în fata rugăminţilor fiicei lui, şi a hotărât să mai dea o şansă relaţiei lor. De atunci, solista, care la începutul anilor 2000 rupea topurile muzicale, parcă a înflorit.

Dana Marijuana a înflorit dupa divorţul de Sebastian.
Dana Marijuana a înflorit dupa divorţul de Sebastian.

Şi-a schimbat total viaţa după divorţ!

Ea a renunţat la tot ceea ce ii făcea rău, însă nu s-a oprit aici. Într-un târziu, ea a realizat că s-a neglijat în ultimii ani şi că ajunsese să se urască atunci când se uita în oglindă. Acesta este şi motivul pentru care a ţinut o dietă strictă şi a reuşit să slăbească peste 15 kilograme. Acum, cântăreaţa nu mai iese din casa nearanjată, fără tocuri. Fie că merge la piaţă, în parc sau la muncă, ea are grijă să fie mereu fardată şi coafată impecabil. Schimbarea este atât de radicală, încât a reuşit să îi şocheze chiar şi pe apropiaţi:”Fericirea vine din interior. Îmi e bine, sunt liniştită, mă bucur de copiii mei, de tata. E armonie în viaţa mea, în sfârşit”, mărturisea artista în urmă cu o lună. Unele voci din apropierea Danei susţin că de vină pentru această schimbare ar fi şi un alt bărbat, care o face extrem de fericită pe blondină. Însă, totul a rămas, momentan, la stadiul de zvonuri, având în vedere că ea nu a dorit să vorbească despre acest subiect şi nici nu a prezentat apropiaţilor vreun iubit.

S-a întors la prima ei iubire, muzica!

În ultimele luni, Dana Marijuana s-a implicat în multe proiecte. Pe lângă afacerea cu gablonţuri pe care o deţine, ea a hotărât să revină şi în muzică, aşa că petrece câteva ore bune pe zi în studioul de înregistrări. Astfel, în toamnă, artista va lansa o noul melodie. Pe deasupra, din când în când, ea mai cânta şi la câte un restaurant din Capitală, pentru a-şi permite să ducă un trai decent.

Andreea Negoiţă

Citește și...