Fiul milionarului VASILE TURCU a trecut prin ghearele morţii din cauza Adelinei. ”Rambo de Dorobanţi” şi-a făcut praf Porsche-ul

Publicat: 10/04/2016 | 23:20

Când femeia visurilor sale îl înşală şi fuge în Spania la distracţie fără acordul lui, Adi ”Rambo” Turcu loveşe şi el ce poate: în cazul ăsta, maşina. Cu largul concurs al doi pomi necooperanţi.
 

Frica păzeşte pepenii. Pepenii Adelinei.
Ca orice bătăuş, ”Rambo” Turcu este un suflet sensibil şi cu tendinţe monogame. Dacă ar fi după el, ar bate aceeaşi femeie toată viaţa, s-o ţină cu ochi negri şi fericită până la adânci bătrâneţi. Iar femeia care l-a făcut să-şi piartă uzul şi chiar pumnul raţiunii se numeşte Adelina Nica.


Cei doi au fost două jumătăţi ale aceluiaşi întreg până de curând, când Adelina a decis că Rambo nu mai e filmul şi nici bărbatul ei preferat, deoarece era prea posesiv. La scurt timp, l-a înşelat pe fostul ei prieten cu Rocky, pe numele lui de scenă Robert Ţiganu, actul adulterin consumându-se în apartamentul unui prieten de-ai lui Robert, Alex Tudose

Cunoscut drept un mare răzbunător, Rambo nu şi-a lăsat răspunsul aşteptat: a convocat un comando de badigarzi şi i-a aplicat lui Tudose o corecţie fizică soră cu trecerea în nefiinţă, să se înveţe minte data viitoare când are chef să ofere camere în regim hotelier.
De altfel, aceiaşi badigarzi sunt angajaţi de Turcu Jr. pe principiul consacrat de primarul Iaşului, Gheorghe Nechita. În sensul că oamenii o urmăresc pas cu pas pe Adelina, intervenind uneori brutal (dacă nevoia o cere) când aceasta se dedă vreunui flirt.  Dar Rambo nu se fereşte să intervină chiar el însuşi, când e cazul. Şi a fost cazul, acum 2-3 săptămâni.

Alex Tudose a ”plătit” pentru că i-a pus la dispoziţie prietenului său, Robert, apartamentul unde s-a consumat actul adulterin
Alex Tudose a ”plătit” pentru că i-a pus la dispoziţie prietenului său, Robert, apartamentul unde s-a consumat actul adulterin

M-ai făcut din om neom, dau beat cu maşina-n pom

Când l-a informat telefonic pe cel care îi constituise un mic ”control judiciar” că o să plece cu o prietenă în vacanţă la Marbella, Adelina s-a lovit de refuzul categoric al lui Rambo. Temându-se să-l supere pe caftangiu, Adelina a promis că nu se mai duce, dar două zile mai târziu era la beţivăneală în Spania.
Turcu ar fi putut să nu afle niciodată de gestul Adelinei, dacă nu ar fi existat alcoolul şi manelele. Sub influenţa drogurilor lui preferate, după o noapte la Mia Musica, Adiţă Turcu s-a urcat, beat culă, la volanul Porsche-ului Cayenne proprietate personală. Şi l-a mânat în toiul nopţii, pe două cărări şi vreo patru benzi, până la blocul Adelinei. Realizând că aceasta nu este la domiciliu, Rambo s-a înfuriat atât de tare încât, dându-şi seama că el nu va fi capabil de asta prea curând, s-a decis să-l roage pe Dumnezeu s-o bată, în locul lui.
Zis şi rugat. După un mic scandal care a trezit jumate de bloc, Rambo s-a urcat la loc în maşină şi a gonit înspre Mănăstirea Ghighiu, pentru o discuţie cu Bodyguard-ul cel Mare. Dar, probabil El Însuşi împotriva condusului sub influenţa alcoolului, Creatorul avea alte planuri pentru Rambo cel Trist: drumul către mănăstire i-a fost barat violent de doi pomi care s-au interpus brusc şi mişeleşte în cale, iar Porsche-ul lui Turcu a ieşit destul de şifonat din încleştare.
Rămas şi fără maşină, şi fără gagică, Rambo a plâns şi-a mers la Georgică. Na, că-i atât de palpitantă romanţa dintre Turcu şi Adelina încât am făcut şi versuri. Georgică, în caz că nu-l ştiaţi, este proprietarul unui service auto de cartier şi apropiat al lui Rambo, care de când dă salarii badigarzilor s-o păzească pe Adelina nu mai are bani să-şi repare maşina chiar la reprezentanţă. Rămâne de văzut la ce service dentar o să-şi repare Adelina faţada, după ce dă Rambo ochii cu ea, la câte belele a avut din cauza ei.
Ana Manole