Fosta Prima Doamnă a sectorului 3, în parc în ipostaza de mamă

Publicat: 09/04/2016 | 16:40
Fosta Prima Doamnă a sectorului 3, în parc în ipostaza de mamă

Sorina Docuz a divorţat de primarul sectorului 3 din Bucureşti, Robert Negoiţă, la începutul acestui an, la notar ca toate vip-urile. Niciunul dintre ei nu s-a arătat binevoitor să depună eforturi pentru a-şi salva relaţia, distanţa s-a instalat confortabil si iremediabil, între ei. Sau cel puţin aşa au părut lucrurile, despărţirea lor venind din senin.

Astfel, Sorina este nevoită acum să-şi crească copilul singură. Fosta Miss Buzău / Fashion TV şi Robert Negoiţă păreau mai îndrăgostiţi ca niciodată când ieşeau în public, dar se pare că nu a fost îndeajuns, astfel cei doi au divorţat în secret, iar acum îi mai uneşte copilul lor de doi ani şi jumătate.

Fosta Prima Doamnă a sectorului 3, cum i-au zis colegii de la CANCAN.ro – siteul numărul 1 din România, a rămas în urma divorţului cu două afaceri de familie, cu fiul minor, un apartament şi un cont. Sorina a fost fotografiată de Ciao!, în parc, jucându-se cu băieţelul ei.

Fiind o zi însorită, Sorina a vrut să îşi scoată copilul în parc şi…asta a făcut. Fosta doamnă Negoiţă este foarte încântată de ieşire, a încercat să profite din plin de timpul petrecut cu fiul ei, acesta s-a jucat cu micuţul, l-a dat în topogan şi l-a plimbat cu motocicleta. La un moment dat li s-a alăturat şi prietena Sorinei, modelul Roxana Ilie, care le-a ţinut companie în tot acest timp.

Sorina se ocupă acum singură de creşterea fiului ei, după divorţ
Sorina se ocupă acum singură de creşterea fiului ei, după divorţ

Micuţului i se fac toate poftele, copilul vede un magazin cu jucării şi se apropie să-şi aleagă una, iar sexy mămica nu se opune, cumpărându-i copilului ce îşi doreşte. Şi Roxanei Ilie i s-a făcut poftă, dar nu de jucării, ci de…pufuleţi.

Aceasta îşi cumpără o pungă şi o savurează singură. După ceva timp, în care s-au plimbat, micuţul, sătul de mers pe jos, cere să fie luat în braţe de către mama lui, iar dorinţa lui s-a îndeplinit şi cei trei au plecat din parc.

 

Există viaţă după divorţ

Sorina Docuz spune că viaţa de după divorţul de Negoiţă nu s-a schimbat foarte mult. ”Mi-am continuat viaţa pe care o aveam înainte, doar că singură. Împreună cu mama mea am făcut un mic atelier de croitorie şi îmi promovez produsele încântată fiind de ceea ce facem. O ajut foarte mult pe mama. Ea le face efectiv, ea este croitoreasă de mai bine de 25 de ani, iar eu o ajut cu promovarea şi cu vânzarea şi cu tot ce ţine de partea de marketing şi de vânzare”, a povestit Sorina, pentru Revista Ciao!

Ea îi face fiului ei toate poftele
Ea îi face fiului ei toate poftele

Sorina consideră că viaţa de mămică e foarte importantă şi încearcă să aibă grijă de micuţul ei cât mai bine posibil, protejându-l şi oferindu-i tot ce îşi doreşte.”Viaţa de mămică este la fel de importantă . Spre exemplu, în urmă cu două zile băieţelul meu a avut febră 40. Am fost cu el de două ori la spital. Acum este bine, dar ne-am speriat. Când este vorba de copil las totul.”, spune ea.

Răzvan Sava

Citește și...