Încă o graviduţă în showbiz! Vezi ce brunetă sexy a intrat în lumea mămicilor

Publicat: 20/07/2016 | 09:16

Este o brunetă senzuală, cunoscută în lumea manelelor una dintre cele mai  sexy dansatoare. Preferata maneliştilor va trebui să stea departe de ringul de dans pentru o vreme, deoarece va da naştere unui copilaş.
 

Larisa Munteanu şi-a surprins apropiaţii cu o decizie uimitoare. Bruneta a renunţat să mai practice meseria ei de dansatoare, din care câştiga foarte bine, deoarece este însărcinată. Vedeta muzicii de petrecere este foarte fericită şi încearcă să aibă grijă atât de ea, cât şi de bebeluşul din burtică, chiar dacă mulţi bărbaţi sunt întristatţi că nu o mai pot vedea pe Larisa unduindu-şi formele apetisante.

Bruneta s-a făcut remarcată ca dansatoare prin lipsa totală de inhibiţii şi energia incredibilă pe car eo avea în timpul show-urilor extrem de senzuale făcute în faţa admiratorilor ei.

Dansatoarea s-a mai iubit cu Stelian Ogică, relaţia lor fiind una destul de tumultoasă. După ce Ogică a dat-o afară din casa lui, Larisa s-a întors la el ca să-şi recupereze lucrurile rămase acolo. De aici, s-a pornit un întreg scandal între cei doi şi cuvintele dure au curs, la televizor.
 

Citește și...