INNA s-a întors acasă! Dacă te afli în această staţiune de pe litoralul românesc s-ar putea să o întâlneşti

Publicat: 18/07/2016 | 22:06
INNA s-a întors acasă! Dacă te afli în această staţiune de pe litoralul românesc s-ar putea să o întâlneşti

Inna este una dintre cele mai sexy cântăreţe din România fapt pentru care nu ratează nici o ocazie să îşi etaleaze formele în toată splendoarea lor, postând diverse fotografii pe site-urile de socializare pentru că iubeşte să fie conectată mereu cu fanii săi din mediul virtual.

Şi pentru că este vară, şi toată lumea este în concediu, Inna şi-a rupt din programul încărcat pe care îl are pentru a îşi vizita părinţii care locuiesc în Mangalia. Şi pentru că tot se afla acolo, frumoasa bruneta a dat o fugă şi în Vama Veche, un loc foarte familiar ei şi a imortalizat momentul postând imaginea pe Facebook.

Inna s-a dus să viziteze Vama Veche
Inna s-a dus să viziteze Vama Veche

Inna este o cântăreaţă de muzică dance şi house din România care se bucură de un succes extraordinar în afara graniţelor. A început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în 2008, an în care a fost lansat şi primul său disc single, „Hot”, piesă ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia şi Grecia. Inna a câştigat peste zece premii în cadrul mai multor competiţii muzicale, cele mai notabile fiind Romanian Music Awards şi MTV Music Awards, piesele nominalizate fiind „Hot”, „Love” şi „Amazing”. În 2010, piesa „Hot” a ajuns pe locul 1 în topul Billboard Hot Airplay. Inna s-a remarcat şi din punct de vedere al frumuseţii. Vedeta a avut mai multe pictoriale în România, Franţa şi Cehia, fiind votată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Citește și...