IULIA VÂNTUR şi SALMAN KHAN locuiesc împreună! Vezi fotografia care a dat-o de gol pe prezentatoare

Publicat: 11/06/2016 | 17:01
IULIA VÂNTUR şi SALMAN KHAN locuiesc împreună! Vezi fotografia care a dat-o de gol pe prezentatoare

Iulia Vântur şi Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, ba chiar locuiesc împreună, chiar dacă ei nu vor să recunoască această legătură amoroasă.

Potrivit presei din India, vedeta Pro TV s-a dat de gol cu o poză postată pe Instagram, unde este ar fi chiar în casa actorului.

Salman Khan s-a întors joi noapte de la Budapesta, unde şi-a promovat filmul „Sultan’’. Însă ziarele din India anunţă că acesta nu s-a întors singur, ci însoţit de presupusa lui logodnică, românca Iulia Vântur, care imediat ce a terminat filmările la show-ul tv „Ferma”, a plecat în India.

Jurnaliştii din Mumbai susţin că starul de la Bollywood şi vedeta Pro TV locuiesc împreună, precizând că cea care s-a dat de gol e chiar blonda, cu o imagine postată pe Instagram, care este din complexul Salman’s Galaxy Apartment în Bandra, unde locuieşte actorul.

Iulia Vantur s-ar fi pozat din casa lui Salman Khan.
Iulia Vantur s-ar fi pozat din casa lui Salman Khan.

 Mai mult, publicaţia Bollywoodlife notează că ştiau că cei doi locuiesc de mult timp împreună, dar până acum nu au avut dovada.

Iulia locuieşte cu Salman Khan de ceva timp. Ea vine şi pleacă fără să observe nimeni. Este foarte apropiată de familia lui Salman care e foarte mândră de ea”, a declarat o sursă apropiată actorului pentru publicaţia menţionată.

Citește și...