KEO şi MISTY, dispute în plină stradă! Cei doi nu au ţinut cont că erau priviţi de trecători

Publicat: 06/04/2016 | 15:19
KEO şi MISTY, dispute în plină stradă! Cei doi nu au ţinut cont că erau priviţi de trecători

Situaţia nu este foarte clară în cee ace priveşte relaţia dintre Keo şi iubita lui, Misty. A trecut mai bine de un an de când cei doi şi-au recunoscut public relaţia de iubire, imediat au şi apărut zvonuri cu privire la o posibilă căsătorie, dar, nu putem exclude nici o posibilitate de separare între  cei doi, având în vedere comportamentul lor.

Relaţia dintre Keo şi Misty nu este doar lapte şi miere, de cele  mai multe ori neînţelegerile au apărut în urma dorinţei lui Misty de a ajunge în faţa altarului, dar se pare că artistul nu are de gând să renunţe la burlăcie prea curând.

Cei doi iubiţi au avut o dispută în plină stradă, chiar în Centrul Vechi, unde erau priviţi de trecători. Se pare că celor doi nu le-a păsat prea tare de acest lucru, Keo şi-a pierdut cumpătul şi a lăsat- o baltă pe iubita lui, în încercarea disperată de a găsi un club, unde trebuiau să ajungă, să se întâlnească cu nişte prieteni.

Misty a văzut gestul iubitului ei, că a lăsat-o singură în mijlocul străzii, s-a grăbit către iubitul ei, stând cuminţică, pentru a nu îl deranja. Într-un final Keo şi-a dat seama unde este locaţia şi au mers acolo. Greu îi trece supărarea artistului, deoarece nu prea a fost drăgăstos cu Misty, pe toată perioada serii.

 

Citește și...