La un an de la căsătorie, ANDA ADAM a postat asta! Ce fotografie a arătat cântăreaţa fanilor

Publicat: 12/07/2016 | 18:03

Anda Adam s-a  căsătorit în iunie anul trecut cu Sorin Andrei, bărbataul cu care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. Nunta a fost una de poveste, cu ţinute spectaculoase purtate de miri, invitaşi aleşi pe sprânceană, în timp ce locul în care s-a derulat evenimentul semana cu un mic colt de Paradis.

Anda a postat o fotografie pe contul său de socializare, din ziua nunţii sale, unul dintre momentele cele mai importante din viaţa sa. Blonda şi-a amintit de ziua în care a purtat rochia de mireasă, a scris la descrierea pozei:’‘Amintiri frumoase”.

Anda Adam şi-a amintit cu drag de ziua în care a îmbrăcat rochia de mireasă.
Anda Adam şi-a amintit cu drag de ziua în care a îmbrăcat rochia de mireasă.

Frumoasă amintire! Ai fost cea mai frumoasă mireasă!/ Să fii fericită o viaţă intreaga ca în această amintire de neuitat. Te pup si mulţi ani fericiţi”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de cântăreaţă.

Vedeta s-a căsătorit la biserica din Snagov, iar la eveniment a fost condusă de părinţi şi de cele patru domnişoare de onoare, Xonia, Roxana Vancea, Claudia, iubita lui Dorian Popa, şi o prietenă din copilărie. Vedeta a strălucit într-o rochie “La Sposa” şi a fost radioasă pe toată perioada ceremoniei.
 

Citește și...