Loredana Chivu s-a împăcat cu iubitul care a făcut-o să sufere

Publicat: 27/03/2016 | 09:22
Loredana Chivu s-a împăcat cu iubitul care a făcut-o să sufere

CANCAN.ro a aflat că Loredana Chivu s-a împăcat cu fostul iubit la doar o săptămână după ce anunţa că s-a despărţit definitiv de bărbat.

Joi seara, Loredana Chivu a fost însoţită de iubitul ei la filmul Batman vs. Superman, unde a atras toate privirile chiar de la intrare. Îmbrăcată foarte sexy, pantaloni mulaţi şi decolteul din dotare, blonda i-a făcut pe cei prezenţi să fie mai mult cu ochii pe ea decât pe film. Din păcate pentru bărbaţi, deşi mulţi, cel mai probabil, îşi făcuseră speranţe mari, Loredana s-a împăcat cu iubitul său, asta după ce anunţase că nu va mai avea vreo legătură cu el şi că va dori să fie singură în următoarea perioadă. Ei bine, această perioadă a fost de fix o săptămână, căci joi s-a afişat cu el într-un mall din Pantelimon.
 
Bărbatul a fost mai mult pe post de suport, deoarece blonda îl punea să-i ţină sucurile, mâncarea, deşi tânărului nu prea îi convenea situaţia. Până la urmă, iubitul Loredanei s-a conformat şi a executat după doleanţele vedetei TV. Până la urmă, vorba aia, una este Loredana Chivu. Nu-i aşa? … 
 
 
 
Larisa Ciută
Citește și...