MISTY şi-a tatuat iniţiala lui KEO chiar aici! Ce planuri au cei doi: ,,Pentru voi e o surpriză…”

Publicat: 11/09/2016 | 09:25
MISTY şi-a tatuat iniţiala lui KEO chiar aici! Ce planuri au cei doi: ,,Pentru voi e o surpriză…”

Alexandra Pavel, alias Misty, şi Keo se înţeleg mai bine ca niciodată. Cei doi şi-au consolidat relaţia şi nu mai ascund de ochii lumii sentimentele puternice pe care le au unul faţă de celălalt.

Viaţa blondinei s-a schimbat radical de când l-a cunoscut pe Keo, care a ajutat-o şi sprijinit-o în carieră, iar ea îi este recunoscătoare pentru asta.

Nu în ultimul rând, îi mulţumesc lui Keo pentru piesa superbă pe care mi-a compus-o. Nu că aş crede eu asta, dar într-adevar este unul dintre cei mai talentaţi artişti şi compozitori de la noi. Nu pentru că îl iubesc eu, aşa este şi îl admir foarte mult. Pentru voi e o surpriză faptul că părinţii lui se află la evenimentul meu de lansare, pentru noi, nu. La noi totul este foarte frumos şi ne înţelegem ca într-o familie. Ne vedem, petrecem timp împreună. Aşa că părinţii lui nu aveau cum să lipsească de la acest eveniment, foarte important pentru mine, dar şi pentru Keo”, a spus Misty pentru wowbiz.ro.

Misty şi-a tatuat iniţiala numelui lui Keo.
Misty şi-a tatuat iniţiala numelui lui Keo.

Artista şi-a tatuat chiar iniţiala lui Keo în zona cefei, dar şi un vers dintr-un cântec de-a lui Keo, care l-a făcut pe pipet.

Da, ne alintăm. El îmi spune mie Alexa, dar eu nu o să spun cum îi zic lui. Am 5 tatuaje în total. Îmi plac foarte mult. Îl am pe cel de la gât, care conţine un vers dintr-o piesă cântată de Keo, iar celălalt reprezintă două aripi de înger şi un K în mijloc. Da, este litera K de la Keo”, a mai spus Misty.

Citește și...