MONICA GABOR, din nou însărcinată? NICK RĂDOI a făcut dezvăluiri

Publicat: 13/07/2016 | 10:54
MONICA GABOR, din nou însărcinată? NICK RĂDOI a făcut dezvăluiri

Monica Gabor duce o viaţă de regină peste hotare şi se bucură din plin de iubirea lui Mr. Pink. Vedeta TV vine ocazional în ţară, de obicei de două ori pe an, timp în care stă cu Irinuca, fiica ei.

Monica Gabor se află de mai bine trei ani în America, unde lucrează pentru compania iubitului ei, Mr.Pink, alături de care a cunoscut staruri de la Hollywood. Irinel Columbeanu este singurul care are grijă de fetiţă, o duce la şcoală, îi dă o educaţie şi o îndrumă spre un viitor sigur, pentru care micuţa trebuie să muncească la şcoală.

Nick Rădoi a făcut declaraţii în direct la o emisiune Tv şi a fost întrebat dacă Monica este însărcinată, iar Nick a răspuns: ”Nu, Monica nu este gravidă”.

Monica Gabor s-a căsătorit cu Irinel Columbeanu după ce a împlinit vârsta de 18 ani. Fastuasa nuntă a avut loc în 2006, iar evenimentul a fost unul de mare anvergură. La puţin timp, Moni a adus-o pe lume pe Irinuca, iar în 2011 s-au despărţit, după care au divortat. Cei doi s-au luptat prin tribunale ani de zile pentru custodia fetiţei, însă miionarul a castigat procesul. Între timp, Monica Gabor s-a mutat în America, unde locuieşte şi în prezent. Relaţia dintre Moni şi Irinel s-a terminat şi din cauza faptului că fostul model l-ar fi înşelat pe milionar chiar şi cu şoferul personal. Monica Gabor (27 de ani) se află in America, şi-a scos implanturile mamare şi a devenit un cu totul alt om. Studiază şi are o relaţie cu un afacerist chinez pe nume Mr. Pink.

Citește și...