Monica Tatoiu a vorbit despre sinucidere şi înmormântare: ”Nu vreau să fie cu bocete, cu din astea…”

Publicat: 13/01/2017 | 11:18
Monica Tatoiu a vorbit despre sinucidere şi înmormântare: ”Nu vreau să fie cu bocete, cu din astea…”

Monica Tatoiu a vorbit cu sinceritate despre sinucidere şi înmormântare. Femeia de afaceri a spus că nu-şi doreşte o slujbă funerară cu bocete.

Monica Tatoiu a avut o viaţă cu suişuri şi coborâşuri. Deşi pare o femeie puternică, vedeta a mărturisit că atunci când şi-a născut fiul medicii i-au spus că acesta nu va supravieţui şi s-a gândit să-şi pună capăt zilelor.
Tatoiu a mai spus că se gândeşte la finitudinea vieţii şi la faptul că într-o zi va muri şi deja a pus la punct câteva aspecte în acest sens. Aceasta a spus că l-a rugat pe fiul ei să o eutanasieze şi să-i organizeze o ceremonie funerară fără bocete.
”Scoatem copilul mai repede cu cezariană. Scoatem copilul, iar peste 10 zile mă duc la şcoală că aveam ceva de prezentat. Mi-a spus că până dimineaţă copilul nu supravieţuişte. Am vrut să mă arunc de la etaj. Nu îmi e frică de moarte. La 60 de ani te gândeşti cum o să mori. Am vorbit cu fiul meu despre asta. Nu vreau înmormântare cu bocete cu din astea… Când simt că am o problemă mă eutanasiez”, a povestit Monica Tatoiu.

Citește și...